Tips voor loopeenden | Oost-Indische kers: mooi én eetbaar | DIY met oud tuingereedschap
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
LOOPEENDEN: TIPS & TRICKS
Afbeelding
 

tuinfavoriet

Oost-Indische kers

 

Steeds meer mensen willen niet alleen mooie planten in hun tuin, maar ook eetbare. De Oost-Indische kers is een voorbeeld van een plant met mooie én eetbare bloemen. Voor jou dus fijn, maar ook vlinders en bijen zullen dankbaar een bezoekje aan de plant brengen. 

 
 
 

tuintip

Deze 5 planten kunnen tegen slakken

 

Slakken in de tuin: zeker in een natte (voor)zomer hebben we er allemaal mee te maken. Gelukkig heeft de natuur overal een oplossing voor: 5 planten die slakken niet lusten en die ook nog eens mooi bij elkaar staan.

 
 

diy tuin

Dit kun je maken van oud tuingereedschap

 

Maak van roestig tuingereedschap een uitstalkastje, klimrek voor planten of een vogelhuisje. Heb je (nog) geen oud tuingereedschap? Tip: wij vonden het gebruikte gereedschap voor deze productie bij de kringloopwinkel.

 
Afbeelding
 

advertorial

Nieuw! Ontvang Flowers by Seasons nu cadeau  

 

Neem nu een halfjaar abonnement op Seasons en ontvang Flowers by Seasons (t.w.v. € 14,95) cadeau. Met maar liefst 204 pagina’s staat Flowers vol met DIY’s, bloemenstyling, bloemenrecepten en nog veel meer bloemeninspiratie en -informatie.

 
 
 

advertorial

Ouderwetse wafeldekens bij Bellebien

 

Katoenen wafeldekens in de kleuren roomwit, zand, wit en lichtblauw, in 1 en 2-persoons. Alle maten en kleuren zijn op voorraad! In mei verloot Bellebien een wafeldeken naar keuze onder de ontvangers van de gratis Bellebien-nieuwsbrief.

 
 

tuintips

Pioenrozen 

 

Of je nu al pioenrozen in je tuin hebt, of ze volgend jaar graag wil hebben. Seasons tipt hoe je ze het langst mooi houdt, wanneer en waar je ze plant. Plus: in al hun pracht kunnen de bloemen best zwaar worden. Zó voorkom je dat ze omvallen.

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest