Met Marja van Katendrecht, Roel van Velzen en Paulien Cornelisse. ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

Komende tien weken lanceren we wekelijks een aantal nieuwe theaternamen waarvan de verkoop start. Deze week zijn dat: Van Velzen, Marja van Katendrecht, The Rod Steward Story, Paulien Cornelisse en Nesim El Ahmadi. Bekijk hieronder alle voorstellingen, kies alvast je tickets en blok je agenda. Hopelijk tot snel in De Meerpaal!

Hartelijke groet,
Frens te Kiefte (theaterprogrammeur)

Roel van Velzen

Woensdag 9 februari 2022 staat Van Velzen op het podium van De Meerpaal met zijn nieuwe voorstelling ‘Songs, Stories & Sofa Sessions’. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt de sympathieke zanger het publiek op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek.

  • Met splinternieuwe nummers!
Info & Tickets →

Marja van Katendrecht

Marja van Katendrecht is na twee jaar afwezigheid terug in De Meerpaal na het grandioze succes van ‘Marja’s Grote Tupper Topper Show’! In deze nieuwe voorstelling ‘Marja’s Dooie Sterren Parade’ maakt de melancholische, maar altijd hoopvolle Marja van Katendrecht zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten. Ze wil de herinneringen aan hen levend houden.

  • Vr 27 mei 2022 om 20.15 uur
Info & Tickets →

The Rod Stewart Story

Met The Rod Stewart Story scoorde Paul Metcalfe en zijn live-band al een grote hit in Engeland. De show is een onvergetelijke ervaring waarbij Metcalfe bijna niet te onderscheiden is van Stewart. Met zijn muzikanten vertelt hij het verhaal van en speelt hij de muziek van wereldster Rod Stewart.

  • Vr 4 februari 2022 om 20.15 uur
Info & Tickets →

Paulien Cornelisse

In haar nieuwste voorstelling weet taalfanaat Paulien Cornelisse als geen ander kleine onbenulligheden te transformeren tot uiterst belangrijke zaken. Maar natuurlijk staat ook de Nederlandse taal weer centraal. We weten dus een klein beetje wat we mogen verwachten. En dat is geruststellend, verontrustend geruststellend.

  • Za 5 februari 2022 om 20.15 uur
Info & Tickets →

Nesim El Ahmadi

YouTuber én presentator Nesim El Ahmadi gaat het theater in met zijn eerste cabaretvoorstelling Taboe! In zijn eerste voorstelling bespreekt de cabaretier taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn:

  • Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn?
  • De zoektocht naar zijn geloof.
  • Op jonge leeftijd trouwen met een christelijk vrouw en zelf moslim zijn.
  • Een haartransplantatie op je 23ste.
  • De ontvoering van zijn vrouw of hoe het is om vast te zitten in een cel.
Info & Tickets →

Bekijk alle voorstellingen →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©