Panters van de polder | Nieuw: Roots Academy | Hoe hoog vliegen vogels?
GELUIDSKUNSTENAAR

GELUIDSKUNSTENAAR

Dat de spreeuw een meesterzanger is, hoor je in onze nieuwste podcast.
Roots
Natuurinspiratie
MINI-PANTERS VAN DE POLDER

Iedereen kent ze, maar bijna niemand ziet ze: kleine rovers als de wezel, hermelijn en bunzing. Bioloog, natuurfotograaf en schrijver Edo van Uchelen maakte een boek over deze felle jagers. Aan Roots vertelt hij zijn verhaal over deze mini-panters van de polder.
Jonge hermelijnen. Foto: Edo van Uchelen

Roots
Nieuw: Roots Academy
DE KNEEPJES VAN HET VAK

Ben je beginnend natuurfotograaf met een digitale (spiegelreflex)camera met verwisselbare lenzen of een systeemcamera met een zoomlens? En wil je je verder ontwikkelen in het fotograferen van landschap, vogels, insecten en zoogdieren? Dan is deze Roots Basiscursus Natuurfotografie voor jou! En leuk: als Roots-abonnee krijg je korting.
Icarusblauwtje. Foto Henkjan Kievit

Roots
Natuurwandelen
STRAND IN ZICHT

Roots wandelt maandelijks een natuurommetje. In september struinen we door de Van Dixhoorndriehoek bij Hoek van Holland. Tijdens dit ommetje ontdek je een stukje ruige natuur waar in de vochtige valleien parnassia en orchideeën zich prima thuis voelen.
Foto: Carolien Boogaard

Roots
Comedy Wildlife
EVEN LACHEN

Ze toveren gegarandeerd een lach op je gezicht – de foto’s die meedingen naar de Comedy Wildlife Photo Awards van 2021. De shortlist van dit jaar is gevarieerder dan ooit tevoren, met liefst 42 prachtige - en uiteraard lachwekkende – foto’s. Hier vind je onze 9 topfavorieten.
Foto: John Speirs / comedywildlifephoto.com

Gratis verzending
VOOR DE VOGELAAR

 De najaarseditie van het Roots Vogelmagazine is uit! In dit nummer interviewen we 5 ‘herintreders’ in het vogelen, van coronavogelaar tot pensionado. Ook nemen we je mee naar de 10 beste vogelhotspots op Texel, praten we je bij over de succesvolle zeearend en kondigen we met trots ons nieuwe vogelboek aan. En nog veel meer!

Bestel deze editie nu in onze webshop en betaal tijdelijk géén verzendkosten naar adressen binnen Nederland!

Roots
Roots
Wat een vraag!
HOE HOOG VLIEGEN VOGELS?

Stel je leukste natuurvraag aan Roots, dan zoeken wij het voor je uit. Deze bijvoorbeeld: hoe hoog kunnen vogels vliegen en welke vogels zijn echte hoogvliegers? Roots-redacteur Paul Böhre zocht het uit.
Foto: Bas Meelker

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden