Deze Australië-tips wil je niet missen

7 months ago


Text only:

Een gratis portie reisinspiratie van Riksja Australië | Webversie

BESTEMMINGEN

BESTE REISTIJD

ARTIKELEN

OVER ONS

Australië: alle kleuren van de regenboog

Hoewel het Australische continent voor het grootste deel uit woestijn bestaat, doet dit niet af aan de immense veelzijdigheid van het landschap.

Waar het pure centrum - de bakermat van de Aboriginals - gevormd wordt door zand en de befaamde rode rots Ayers Rock, vind je naar buiten toe een steeds rijker kleurenspectrum: van het helderblauw op The Great Barrier Reef en het groen in de jungle in Daintree tot het ruige westen en kleurrijke steden als Sydney en Melbourne. Hoe groot ook, heerst in heel Australië een eilandcultuur met een bijbehorende laid back attitude.

Inspireer me!

Riksja's Australië-fanaat Chantal:

"Ik vind heel Oz geweldig, maar mijn favoriet? De Crocodile Dundee Drive! Vanuit Darwin duik je zo de tropische, groene natuur van Kakadu NP in. Wetlands, krokodillen én Aboriginal art! Hieronder vertel ik je meer en geef ik je nog wat extra tips."

In de voetsporen van Crocodile Dundee

"Geen zorg, je hoeft niet met krokodillen te worstelen, maar je kunt ze wel gaan spotten in Kakadu! De wetlands zitten vol met krokodillen, kangoeroes en kaketoes, maar je vindt hier ook nog veel sporen van Aboriginal art. Combineer natuur met cultuur en ga zowel zwemmen onder tropische watervallen als zelf rotskunst maken met Aboriginal Manuel. Vergeet penselen en verftubes: alles wat je gebruikt komt uit de natuur."

Op naar Kakadu

Ga van tropisch woud naar surfparadijs

"De Sunshine Coast en Gold Coast zijn, zoals hun namen al doen vermoeden, zonnige kuststroken waarlangs meerdere must-sees liggen die zich perfect lenen voor een pitstop. Zo kun je een bushwalk maken in het groene Lamington National Park, thuishaven van het vogelbekdier. Stop even bij de Glasshouse Mountains, een spirituele plek voor de Aboriginals. En maak een uitstapje naar Fraser Island, waar je per 4WD over het zand stuift en een duik kan nemen in een azuurblauw meer. Puf over? Leer dan de golven te berijden op een surfplank in Noosa. G'day, mate!"

Op naar de kust

Tropisch toetje in het noorden

"Oké, het ligt niet ín Australië, maar het hoort er wel absoluut bij: the Great Barrier Reef! Vanuit het knusse Palm Cove ga je per catamaran het rif op om vervolgens kopje onder te gaan en de rijke onderwaterwereld te verkennen. Denk: koraal, kleurige vissen en wie weet zelfs een zeeschildpad! Sluit de dag af met een barbecue, met uitzicht op zee en je voeten in het zand."

Het water op

Waarom reizen met Riksja Travel?

Riksja Australië is onderdeel van Riksja Travel. Met Riksja Travel bouw je je eigen reis. Wij helpen je met de juiste route en planning om zo je ideale reis samen te stellen; voor reizigers, door reizigers. Je ontdekt de highlights net even anders, waardoor je Australië op z’n best ervaart. Onze reizen zijn samengesteld met oog voor de wereld. Zo is je reis 100% CO²-neutraal en wordt een deel van de winst geïnvesteerd in projecten om de wereld een stukje mooier te maken.

Wie is Riksja Travel?

Bouw jouw Australië-reis

Deze hoogtepunten vind je onder andere in deze rondreizen:

Go Australia, 16 dagen
Krokodillen, koralen en Outback, 29 dagen

In onze rondreizen hebben we de ideale balans gezocht tussen actie, cultuur en totale ontspanning. Wil je een snufje meer of minder? Al onze rondreizen zijn flexibel: een dagje korter of langer regelen we met liefde voor je. Met onze bouwstenen - korte reizen van 3-4 dagen - kun je ook je hele reis naar wens samenstellen. Vraag ons gerust om hulp, daar zijn we immers voor!

Wil jij ook de Australische kleuren gaan verkennen? Je mag ons, Australië-experts Chantal, Kirsten en Tessa, altijd bellen of mailen, we helpen je graag verder met je reis. Bel ons gerust op telefoonnummer +31 (0)71- 516 20 21. Of stuur een e-mail: info@australieonline.nl. Laat je ons weten of de reiskriebels al begonnen zijn?

Riksja Travel brengt je dichterbij

Weet jij al waarnaartoe je op reis wilt? We bieden over de hele wereld individuele verre reizen aan. Kies uit maar liefst 48 bestemmingen. Jij kiest wat je wilt doen, wij puzzelen de handigste reisroute voor je in elkaar.

Je ontvangt deze mailing van een Australie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je emailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. - Of klik op afmelden.


Nieuw-zeeland.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019