ELF Voetbal nieuwsbrief van 22-01-2020
Deze ELF teams zijn dit seizoen aan de langste ongeslagen reeks bezig in de eigen competitie

Welke teams zijn sinds de seizoensstart nou aan de langste ongeslagen reeks bezig? Deze elf teams verloren niet meer sinds september.


Lees verder
Clubicoon Barry van Galen: geniale gangmaker

Barry van Galen (49) was als profvoetballer niet in één woord te vatten. Eigenwijs, authentiek, geniaal, gek; het was allemaal van toepassing op de klassieke nummer tien die vooral bij AZ furore maakte. We zochten hem op om te praten over de hoogte- en dieptepunten van zijn loopbaan, zijn band met Louis van Gaal en blik op het hedendaagse voetbal.

Lees verder
Interview ADO Den Haag-huurling Sam Stubbs: "Verbaas mij dat iedereen hier zo goed Engels spreekt"

Voor ADO Den Haag was het een drukke winterstop. Twee spelers, de hoofdtrainer, assistent-trainer en Manager Voetbalzaken vertrokken uit de Residentie. Daar tegenover staat de komst van een nieuwe hoofdtrainer, twee assistent-trainers, Technisch Adviseur en maar liefst vijf nieuwe spelers. ELF Voetbal sprak met een van hen, Sam Stubbs.

Lees verder
Hoe de degradatiestrijd in de Premier League alsmaar spannender wordt

Terwijl RKC een open kans in Den Haag liet liggen, pakken de degradatiekandidaten in Engeland wel punten. De ongekend spannende strijd onderin de Premier League kent momenteel zes hoofdspelers, waarvan de één meer hoop heeft op een goede afloop dan de ander.

Lees verder
Welke Premier League-club wint de strijd om Jadon Sancho?

Ook dit seizoen blinkt Jadon Sancho weer wekelijks uit in het shirt van Borussia Dortmund. Het Engelse talent overweegt een terugkeer naar zijn vaderland. Maar welke club uit de Premier League gaat er met de aanvaller vandoor? We zetten de kanshebbers op een rij.

Lees verder
Hoe doen de grootste defensieve middenvelder talenten uit FM 2010 het?

Generaties zijn er mee grootgebracht, clubs gebruiken het als scoutingsvorm en er worden zelfs trainers mee ontdekt: Football Manager. Het is een van de bekendste en meest realistische voetbalspellen ter wereld. We bekijken per positie wat er gekomen is van de volgens het spel acht grootste defensieve middenvelder talenten uit 2010. Deel 5.

Lees verder
Hoe doen de grootste centrale verdediger talenten uit FM 2010 het?

Generaties zijn er mee grootgebracht, clubs gebruiken het als scoutingsvorm en er worden zelfs trainers mee ontdekt: Football Manager. Het is een van de bekendste en meest realistische voetbalspellen ter wereld. We bekijken per positie wat er gekomen is van de volgens het spel acht grootste centrale verdediger talenten uit 2010. Deel 4.

Lees verder
Hoe is het nu met de spelers van Vitesse die in 2017 de beker wonnen?

Woensdagavond is het weer tijd voor bekervoetbal voor verschillende Eredivisieclubs. Ook in Almelo zal er gespeeld gaan worden. Heracles, finalist uit 2012, ontvangt Vitesse. De Arnhemmers weten hoe ze ver moeten komen in het bekertoernooi en gingen in 2017, na een finale tegen AZ, zelfs met de overwinning aan de haal. Hoe is het nu met de hoofdrolspelers uit 2017?

Lees verder
Görkem Saglam: nieuwe voltreffer van Willem II?

Hoewel het gezien de prestaties niet direct noodzakelijk was, heeft Willem II met Görkem Saglam de gewenste nieuwe middenvelder binnen. Wie is de Turks-Duitse speler die overkomt van VfL Bochum? 

Lees verder
Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt15-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
 
Real Madrid - Celta de Vigo16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Valencia CF - Atlético Madrid16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Barcelona FC - Getafe CF16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayer Leverkusen - Augsburg FC22-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen