ELF Voetbal nieuwsbrief van 19-04-2022
Deze heerlijke wedstrijden helpen je de werkweek door!

Vanwege het Paasweekend hebben veel voetballiefhebbers een extra dagje vrij en is de nieuwe werkweek pas vandaag begonnen. Ondanks het feit dat er de komende week niet wordt gevoetbald in de Champions League, Europa League en Conference League, staan er in de komende dagen heerlijke wedstrijden op het programma. 


lees verder
Hoe Cadiz FC de reuzendoder van LaLiga is geworden

FC Barcelona had de smaak in 2022 te pakken. De club bleef lang ongeslagen, maar aan die reeks maakte Eintracht Frankfurt in de Europa League op pijnlijke wijze een einde. In de competitie volgde maandagavond een nieuwe deceptie. Cadiz was in Camp Nou met 1-0 te sterk voor de Catalanen. Het is echter niet de eerste keer dat FC Barcelona tegen de paal loopt in duel met de degradatiekandidaat.

lees verder
Extra dikke Over De Grens Special van ELF Voetbal is uit

Profvoetballers horen al jaren in het rijtje van Nederlandse exportproducten thuis. Een mooie aanleiding voor een extra dikke Special van ELF Voetbal. We poogden een volledig dossier samen te stellen van alle Nederlanders die profvoetbal bedrijven in het buitenland. We kwamen tot 394 spelers. In totaal pikten we daar vijftig spelers middels 46 interviews uit. Van Virgil van Dijk tot Xavi Simons en van Ola John tot Deabeas Owusu Sekyere.

lees verder
Dit waren de mooiste momenten van het afgelopen voetbalweekend

Het weekend zit er weer op en daarom is het tijd om terug te blikken. Er vonden dit voetbalweekend flink wat opvallende dingen plaats tijdens de voetbalwedstrijden en dat kwam onder meer door een schitterende bekerfinale en een geweldige prestatie van Cristiano Ronaldo.  Een overzicht een memorabel voetbalweekend.

lees verder
Last-second goals Benzema en Immobile voeren druk op Lewandowski op in strijd ESM Gouden Schoen

Er leek in de top van de ranglijst van de ESM Gouden Schoen weinig te veranderen in het zonnige Paasweekend. Maar in de extra tijd van hun wedstrijd scoorden zowel de nummers twee, drie als vier van het klassement van de Europees Topscorer van het Seizoen. Daardoor wordt de druk op koploper Robert Lewandowski weer iets opgevoerd. Al blijft de Poolse aanvalsleider van FC Bayern München soeverein aan kop.

lees verder
Tom Rothe verbreekt record: Deze jonge doelpuntenmakers gingen hem in de Bundesliga voor

Borussia Dortmund vernederde zaterdagmiddag VfL Wolfsburg in de Bundesliga. Dortmund maakte er vijf in een kwartier en overrompelde de tegenstanders uit Wolfsburg daarmee volledig. De opvallendste doelpuntenmaker was Tom Rothe. De zeventienjarige verdediger kopte raak en werd daarmee de jongste debuterende doelpuntenmaker ooit in de Bundesliga. Geen speler die jonger was dan de linksback scoorde bij zijn debuut. Hij werd echter niet de jongste doelpuntenmaker ooit in de Bundesliga.

lees verder
Interview Nick Marsman: "David Beckham stapt in bij de reserves als zij aan hun partijspel beginnen"

"Welkom bij de club. Heel veel succes." Die woorden sprak mede-eigenaar David Beckham uit terwijl hij Nick Marsman aankeek in de kleedkamer. Onze landgenoot maakte zich net op voor zijn derde optreden voor Inter Miami FC. De 31-jarige doelman ervaart the American way of life met zijn mooie en minder mooie elementen. "Ze kunnen hier simpele dingen heel moeilijk maken."

lees verder
Interview Mark Diemers: "Bij Feyenoord is het geen eerlijke strijd geweest"

Bij Feyenoord zat Mark Diemers de eerste seizoenshelft op een dood spoor en de Eredivisie heeft hij inmiddels wel gezien. De Fries wilde afgelopen winter dan ook per se naar het buitenland. Hannover 96 voldeed aan al zijn eisen. Hij speelt iedere week en zijn eerste avontuur over de grens doet hem verlangen naar meer. "Ik zou graag in het buitenland blijven."

lees verder
Interview Branco van den Boomen: "Hier heb je gewoon clubs in stadions van dik twintigduizend stoelen"

Brancosphérique. Het clubkanaal van Toulouse FC had er maar een volledig nieuw bijvoeglijk naamwoord voor verzonnen. Branco van den Boomen maakt dit seizoen het mooie weer in de stad vol roze en blauwe grijstinten, een stukje Spanje in Frankrijk. De huidige koploper bovendien van de Ligue 2. "Tegen Messi voetballen, dat is één keer leuk."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Valencia CF - Real Betis11-05-2022
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
Real Madrid - Levante UD11-05-2022
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
P1 Travel
Number 1 Voetbalreizen
  
Barcelona FC - Celta de Vigo11-05-2022
Number 1 Voetbalreizen
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
P1 Travel
 
Borussia Dortmund - Hertha BSC14-05-2022
Number 1 Voetbalreizen
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Bayer Leverkusen - SC Freiburg14-05-2022
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Bekijk alle voetbalreizen