En de beste truc om oud brood weer 'vers' te maken
delicious.
Stapelgek op
Lasagne van ravioli met parmezaancrème

De makkelijkste lasagne ooit, mét een verrassende twist! Je maakt 'm niet met lasagnebladen, maar met gevulde pastakussentjes: ravioli.

delicious.
Oppiepen als een pro
Oud brood weer ‘vers’ maken? Dit is de beste manier

Bij delicious. houden we van álle soorten brood: fluffy melkbrood, stevig roggebrood, of een puntige baguette. Kom maar door! En toch, heel af en toe, als we druk zijn en veel buiten de deur eten, treffen we een uitgedroogd, steenhard exemplaar aan… Nu zijn er gelukkig allemaal trucjes om je oude brood weer ‘vers’ te maken, dit is de beste!

delicious.
Borrelen of natafelen?
5 kazen die niet op je kaasplank mogen ontbreken

Een royale kaasplank tafelt smaakvol na: van elk kaasje proeven tot je de lekkerste hebt ontdekt. Maar hoe stel je zo’n kaasplank eigenlijk samen? Wat zijn de do’s en don’ts? En in welke volgorde eet je de kazen? 

delicious.
Snel klaar, bomvol smaak en weinig afwas
Eenpansgerecht met garnalen, spinazie en kokos

Het leven is te kort om gezond eten saai te laten smaken. Deze heerlijke eenpanner geeft het goede voorbeeld! Lekker veel groenten, low carb én je krijgt meteen een goede portie eiwitten binnen.

delicious.
Weekend + wafels = feest!
Carrotcakewafels met rozenwaterfrosting

Stof het wafelijzer af en haal de garde tevoorschijn: dit weekend eten we warme wafels met wortels, zoete kaneel en vanille. Beleg de wafels na het bakken gul met rozenfrosting. Tip: laat het beslag een nachtje in de koelkast 'rijpen', daar worden de wafels nóg lekkerder van. 

delicious.
Hotspot in Utrecht
zin in zalig Turks eten? Ga naar dit restaurant

Jonneke de Zeeuw – je kunt haar kennen als Mooncake, queen of culinary treasures – serveert ons iedere maand haar lekkerste vondsten. Als delicious.columnist weet ze als geen ander waar je moet zijn voor het beste eten. Deze keer geeft ze haar gouden tip voor zálig Turks eten in Utrecht!

delicious.
Etentje op de planning?
26x makkelijke desserts voor grote groepen

Koken voor een groot gezelschap is een leuke uitdaging: wat vinden je gasten lekker, hoeveel heb je nodig en hoe plan je de boel zodat alles op tijd en warm op tafel komt? Om je te helpen zetten we onze favoriete makkelijke desserts voor grote groepen op een rij!

delicious.
DELICIOUS. ACADEMY
50% korting op alle Italiaanse cursussen van Roberta

Italiaanse mamma Roberta Pagnier laat je de fijne kneepjes van de Italiaanse keuken zien. En omdat maart bij delicious. de hele maand in het teken staat van Italië krijg je 50% korting op alle Italiaanse cursussen van Roberta bij deliciousacademy.nl!

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden