De Piraten van Hiernaast 2 | Fantastic Beasts | Film & Flavour | De Bad Guys | Paashaas Academie | En meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

De Piraten van Hiernaast zijn terug!

De sfeer in het rustige Zandwijk bekoelt als er ninja's in de straat komen wonen bij de Piraten van Hiernaast. Piraten en ninja's zijn immers gezworen vijanden. Dit vervolg op de eerdere bioscoophit is een stoere piratenfilm vol vriendschap en avontuur voor het hele gezin.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja's van de Overkant zie je nu in De Meerpaal!

Naar de film →

Filmagenda ⤵️

Film & Flavour: Belfast

Geniet op donderdag 14 en vrijdag 15 april van de prachtige kwaliteitsfilm Belfast samen met onze heerlijke Film & Flavour-arrangementen. Genomineerd voor 7 Oscars en won het beeldje voor Beste Originele Scenario.

Tijden & Tickets →

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil nemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne).

Tijden & Tickets →

De Bad Guys

Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, staat het beruchte team van de Foute Jongens voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

Tijden & Tickets →
Films
Paashaas Academie
Sonic The Hedgehog 2 (NL)
The Duke
Waar is Anne Frank (NL)

Binnenkort ⤵️

Costa!!

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap... met al deze ingrediënten is Costa!! de ultieme zomerse feelgoodfilm.

Tijden & Tickets →

Filmontbijt: De Piraten van Hiernaast 2

Ahoy! De Piraten van Hiernaast zijn terug met een gloednieuw filmavontuur. Begin op zondag 24 april de meivakantie goed met deze avontuurlijke titel in combinatie met ons filmontbijt.

Info & Tickets →

Film & Flavour: Downton Abbey

Het nieuwe vervolg in deze populaire dramareeks zie je op donderdag 4 en vrijdag 5 mei in De Meerpaal, uiteraard in combinatie met onze koninklijke Film & Flavour-arrangementen.

Tijden & Tickets →

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

Anna (5) en Joey (4) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin, er komt een baby’tje bij! Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is en wanneer ze samen uit de kinderboerderij ontsnappen, gaan ze op avontuur.

Kleuterbios
Voor de eerste keer naar de bios gaan is al best spannend! We doen daarom het licht niet helemaal uit en het geluid iets zachter dan normaal.

Tijden & Tickets →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©