24 oktober 2023
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
EXCLUSIEF: NU 50% KORTING!
Binge-luisteren in de herfstvakantie! Laat het maar lekker regenen, want we hebben 8 auteurs geselecteerd waarvan meerdere luisterboeken en -series tijdelijk met 50% korting verkrijgbaar zijn. Exclusief bij Luisterrijk!
De kat die bleef van Hiro Arikawa is een hartverwarmende roman over de bijzondere relatie tussen mens en kat. Over troost, liefde en vriendschap. Voor de luisteraars van Reisverslag van een kat. Voorgelezen door Melissa Drost.

Ook Reisverslag van een kat van dezelfde auteur is met korting verkrijgbaar!
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Het Koninklijk Huis is de nieuwe roman van bestsellerauteur Herman Koch. Een satirische roman over een modern koningsdrama; grappig, scherp en soms ontluisterend. Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2023. Voorgelezen door Roelant Fernhout.

Nu 13 luisterboeken van Herman Koch met korting!
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Wenen, 1888. De jonge gravin Katharina-Anna heeft de huwbare leeftijd bereikt en is op zoek naar de liefde. Niet eenvoudig, want Kathi is nogal anders dan de meeste dames van haar stand. Een onverwachte ontmoeting met keizerin Sisi brengt haar aan het twijfelen… Voorgelezen door Karin Douma.

De hele serie Weense dromen is met korting verkrijgbaar!
Tijdelijk met 50% korting van € 6,99 voor € 3,49
De gouvernante is het eerste deel in De Windsor-outsiderserie. Meeslepende, op waarheid gebaseerde, roman over de gouvernante van de prinsesjes Elizabeth en Margaret. Voor alle fans The Crown en Downton Abbey. Voorgelezen door Marjolein Algera.

Ook het tweede deel van de serie is met korting verkrijgbaar!
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
De dansende debutante is het eerste deel van Het balseizoen van de liefde van Lily van Keeken. Het is 1815 en Emily Honeyfield gaat een enerverend jaar tegemoet: als debutante zal ze haar eerste balseizoen meemaken en ze zal alles op alles moeten zetten om een huwelijkspartner te strikken. Voorgelezen door Jantine van den Bosch.

De hele serie is met korting verkrijgbaar! 
€Tijdelijk met 50% korting van € 6,99 voor € 3,49
De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid is de internationale lezersfavoriet over het leven en de geheimen van een Hollywoodlegende. Over de liefde, glamour en de prijs van roem. Voorgelezen door Carly Wijs.

Meer luisterboeken van Taylor Jenkins Reid met korting!
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Na achttien jaar is Ester Michaels voor het eerst weer in Israël, waar ze binnen enkele uren na aankomst ternauwernood ontsnapt aan een terreuraanslag. Emoticon is een tijdloze klassieker uit het rijke oeuvre van Jessica Durlacher. Voorgelezen door Carly Wijs.

Meer luisterboeken van Jessica Durlacher met 50% korting!
Tijdelijk met 50% korting van € 11,99 voor € 6,00
Overleef de nacht is een wederom bloedspannende thriller van Riley Sager. Het is 1991, Charlie rijdt mee naar huis met Josh, maar is hij de Campus Killer die haar beste vriendin heeft vermoord? Voorgelezen door Christel Schimmel.

Meer luisterboeken van Riley Sager met korting! 
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
BEKIJK ALLE 100 LUISTERBOEKEN MET KORTING!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl