ELF Voetbal nieuwsbrief van 10-03-2020
Deze Nederlanders moeten deze week aan de bak in de Champions League

Het is tijd voor de eerste returns in de achtste finales van de Champions League. Aanstaande dinsdag en woensdag komt er direct een aantal van onze landgenoten in actie. Steven Bergwijn, Jasper Cillessen, Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum moeten zorgen dat zij niet uitgeschakeld worden.


Lees verder
De keuze van Sergino Dest: "We hebben hem hier altijd op waarde geschat"

Over drie weken speelt Sergiño Dest met de Verenigde Staten in Amsterdam tegen Nederland. Een bijzonder duel voor de negentienjarige rechtsback van Ajax, geboren in Almere. "We hebben hem hier altijd op waarde geschat en goed behandeld. Dat gevoel heeft hij vanuit Nederland gemist."

Lees verder
De mooiste goals in week 10

Je knippert twee keer met je ogen en verdomd, we zitten alweer in de dubbele cijfers qua weeknummers. Misschien was het wel het laatste voetbalweekend waarin de meeste wedstrijden gewoon met publiek werden afgewerkt, dat gaanw e nog zien. Dit waren de mooiste goals!

Lees verder
Voor in de agenda: Wanneer wordt Liverpool kampioen?

Na dertig jaar wordt Liverpool kampioen van Engeland. Was er nog twijfel, dan is die na een weekend waarin het elftal van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum nóg drie punten uitliep helemaal weg. Liverpool wordt voor de negentiende keer in het bestaan kampioen van Engeland en de vraag is enkel nog: wanneer? We zetten de datum op een rij.

Lees verder
Messi kruipt langzaam richting koplopers in ESM Gouden Schoen ranking

Hij won al zes keer de ESM Gouden Schoen. Nummer zeven leek een onmogelijke missie voor Lionel Messi, maar het Argentijnse voetbalwonder sluipt steeds dichter richting de koplopers in het klassement van de Europees Topscorer van het Seizoen.

Lees verder
PANNA!: interview met Ruud Gullit en Frank Rijkaard

Twee absolute voetballegendes zagen elkaar voor het eerst in een Amsterdamse tram. Ze leerden elkaar beter kennen op het Balboaplein in onze hoofdstad en zouden uiteindelijk uitgroeien tot supersterren van onder meer Oranje en AC Milan! Dankzij de Johan Cruyff Foundation staat op de plek waar Ruud Gullit en Frank Rijkaard als kinderen speelden nu een Cruyff Court. PANNA TV!, het YouTube-kanaal van ons kleine broertje PANNA! was bij de opening en sprak de twee FIFA ICONS over gamen, FUT-kaartjes en hun eerste kennismaking.

Lees verder
Lars Unnerstall: van gebeten hond naar puntensprokkelaar

Toen Jeroen Zoet zijn basisplek verloor bij PSV, waren ineens alle ogen gericht op Lars Unnerstall. Dat hij soms nog een onzekere indruk achterliet, maakte dat de supporters hem zo nu en dan als de gebeten hond neerzetten. Inmiddels is Unnerstall meer dan dat. Hij sprokkelt punten bijeen voor de Eindhovenaren.

Lees verder
Moet Jurriën Timber in de basis blijven staan bij Ajax?

Perr Schuurs en Edson Alvarez konden achterin niet de zekerheid bieden waar trainer Erik ten Hag van Ajax zo naar op zoek was. Zaterdag tegen sc Heerenveen kreeg Jurriën Timber, verdediger van Jong Ajax, maar eens de kans. Bij zijn debuut liet hij op twitterende voetballiefhebbers een goede indruk achter. Moet hij in de basis blijven staan bij Ajax? Nou, als het aan de experts op sociale media ligt wel.

Lees verder
Denzel Dumfries vice-topscorer van PSV met meer doelpogingen dan Cody Gakpo

Eindigt Denzel Dumfries dit seizoen achter Donyell Malen als clubtopscorer van PSV? Vanwege zijn positie zou het bijzonder zijn, maar gezien de statistieken is het niet raar. Dumfries heeft gemiddeld zelfs meer doelpogingen dan Cody Gakpo, die in de eerste seizoenshelft regelmatig als spits opdook.

Lees verder
Bayer Leverkusen - Wolfsburg VfL04-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Norwich City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Everton FC - Leicester City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
Manchester City - Liverpool FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Crystal Palace - Burnley FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen