ELF Voetbal nieuwsbrief van 17-12-2019
Deze PSV'ers kunnen de geblesseerde Donyell Malen vervangen

PSV kan de komende maanden geen beroep doen op Donyell Malen. De centrumspits raakte afgelopen zondag tegen Feyenoord geblesseerd aan zijn knie en staat voorlopig aan de kant. Vier bankzitters zullen zich bij interim-trainer Ernest Faber aandienen als vervanger.


Lees verder
Lewandowski grijpt koppositie in ranking ESM Gouden Schoen

Er is een nieuwe koploper in het klassement van de ESM Gouden Schoen. Robert Lewandowski heeft Ciro Immobile van de eerste plaats verdrongen in het overzicht van de Europees topscorer van het seizoen.

Lees verder
Liam Kelly en zijn ongelukkige huwelijk met Feyenoord

Liam Kelly werd afgelopen zomer door Feyenoord overgenomen van Reading. De middenvelder weet vooralsnog allesbehalve te overtuigen in het shirt van de Rotterdammers. Een vroegtijdig vertrek uit De Kuip ligt dan ook voor de hand.

Lees verder
De verschillende functies die Ernest Faber had bij PSV

Ernest Faber staat tot het einde van dit seizoen als interim-trainer voor de groep bij PSV. De oud-profvoetballer volgt de ontslagen Mark van Bommel op en begint aan zijn vierde avontuur bij de 24-voudig landskampioen van Nederland. 

Lees verder
Dit staat ons te wachten in de kwartfinales van de Carabao Cup

Deze week staan de vier kwartfinales van de Carabao Cup op het programma. Naast een aantal bekende namen behoren er ook verrassende ploegen bij de laatste acht van het tweede bekertoernooi van Engeland. Titelhouder Manchester City is in ieder geval nog steeds van de partij.

Lees verder
De mooiste goals van week 50

Adel verplicht: de vijf mooiste van het afgelopen weekend!

Lees verder
Speel de AC Milan Quiz!

Het was maandag precies 120 jaar geleden dat AC Milan werd opgericht. De Italiaanse grootmacht vierde door de jaren heen de nodige successen in onder meer de Serie A en Champions League. Weet jij alle vragen over de Milanezen goed te beantwoorden? Test snel je kennis!

Lees verder
Interview Jonas Svensson: "We zijn door, dat is het belangrijkste"

Manchester United is altijd een belevenis. Het enorme stadion, de geschiedenis, zowel glorieus als tragisch, die je aan alle kanten om de oren slaat: echt alles is groot, grootser of grootst, niet in de laatste plaats het reusachtige persbuffet. Dat de wedstrijd eigenlijk ongelegen kwam voor zowel de gastheren als AZ, ach. We spraken na afloop van de 4-0 met Jonas Svensson.

Lees verder
Hoe Valencia zowel Ajax als Getafe tot de Europa League veroordeelde

Ajax raakt voor het tweede jaar op rij naar Madrid. Niet voor een ontmoeting met Real, maar met de 'tweede club', Getafe. Een ontmoeting die, om het kort door de bocht te zeggen, tot stand is gekomen met dank aan Valencia.

Lees verder
Manchester United - Norwich City11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Crystal Palace - Arsenal FC11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Chelsea FC - Burnley FC11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Paris Saint-Germain - AS Monaco11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Brighton & Hove Albion11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com