ELF Voetbal nieuwsbrief van 12-12-2019
Deze stunts moet Feyenoord proberen te evenaren

Ajax en AZ zien we in februari terug aan het werk in de Europa League. Van PSV weten we al dat het avontuur er donderdagavond op zit. De enige ploeg van wie het lot nog niet bekend is, heet Feyenoord. De Rotterdammers hebben evenwel een megastunt nodig om zich te plaatsen voor de knock-outfase. Rangers moet ze helpen door Young Boys te kloppen, maar ze moeten zelf ook gaan winnen bij FC Porto. 


Lees verder
Waarom Man United geen reden heeft om van koers te wijzigen in Europa

Goed en wel heeft Manchester United geen van de tot nu toe vijf gespeelde Europa League-wedstrijden serieus genomen. Coach Ole Gunnar Solskjaer liet telkens een B-elftal opdraven, dat zich uiteindelijk met de nodige moeite naar Europese overwintering knokte. Solskjaer zal voorlopig weinig reden hebben om van koers te wijzigen.

Lees verder
Calvin Stengs: vrolijk joch op weg naar wereldtop

Calvin Stengs is dit seizoen hard op weg om een voetballer van de buitencategorie te worden. De spelmaker van AZ etaleert iedere week weer zijn enorme potentieel. De weg naar de vaderlandse top was er echter één met hobbels. Een portret van een immer vrolijke jongen die zijn afkomst nooit zal vergeten.

Lees verder
Wat kunnen we nog verwachten in de Europa League? (1/2)

Nu de plaatsen voor de Champions League zijn verdeeld wacht er nog een avondje Europa League. Wat staat er op het spel vanavond?

Lees verder
Aberkane: "Ik wil dit seizoen mijn Eredivisiedebuut maken"

Abdallah Aberkane (19) heeft een duidelijk doel dit seizoen: zijn debuut maken in de Eredivisie. De verdediger van Jong Sparta zit dicht tegen het eerste elftal aan, maar maakt zijn minuten voorlopig nog in het tweede. “De Tweede Divisie is een ideale leerschool voor me.”

Lees verder
AZ en het geheim van de rechter centrale verdediger

Het maakt op het oog helemaal niets uit wie er naast Stijn Wuytens in het centrum van de AZ-defensie staat. De nul houden, dat lukt de Alkmaarders toch wel, wijzen de resultaten uit. Voor coach Arne Slot is het al het hele seizoen een gepuzzel om te bedenken wie hij als rechter centrale verdediger gebruikt. Dat lukt hem blijkbaar prima.

Lees verder
De Amsterdamse roep om Boadu en Stengs is harder dan ooit

Komt Ajax nog eens in dezelfde situatie als afgelopen week tegen Valencia en Willem II, dan is één ding duidelijk: de voorhoede moet qua kwaliteit dan niet te veel in hoeven leveren. En wat dat betreft is de roep om Myron Boadu en Calvin Stengs harder dan ooit.

Lees verder
De mooiste momenten van de jarige Mario Been

Het was woensdag de geboortedag van Mario Been. De goedlachse analist, oud-voetballer en trainer werd 56 jaar en om dat te vieren blikken wij terug op zijn mooiste momenten. We kijken terug naar hem als voetballer, pikken zijn hits als zanger er voor je uit en selecteren de grappigste van hem als coach en analist.

Lees verder
Nagenieten: de ELF beste CL-wedstrijden in 2019

Woensdag namen we afscheid van het Champions League-jaar 2019, een jaar uit duizenden. We waren getuige van meerdere wedstrijden die we niet zo snel meer gaan vergeten. Geniet met ons mee met de hoogtepunten van de ELF beste wedstrijden vah het voorbije kalenderjaar!

Lees verder
Espanyol Barcelona - Barcelona FC05-01-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
Equipo Voetbalreizen
 
Valencia CF - Eibar SD05-01-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Equipo Voetbalreizen
Atlético Madrid - Levante UD05-01-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Chelsea FC - Burnley FC11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Paris Saint-Germain - AS Monaco11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen