ELF Voetbal nieuwsbrief van 09-11-2022
Deze talenten geven de Ajax-supporters vertrouwen voor de toekomst

Het gaat momenteel even niet zo goed met Ajax en daardoor krijgen zowel trainer Alfred Schreuder als de selectie erg veel kritiek. Om een beetje hoop en vertrouwen aan de Ajax-supporters te bieden, kijken we vooruit naar de toptalenten die eraan komen bij de Nederlandse recordkampioen.


lees verder
De grootste talenten van het WK in Qatar

Het WK voetbal 2022 in Qatar staat op het punt van beginnen. Dé kans voor voetballers om zichzelf aan het grote publiek te laten zien. Hier worden nieuwe helden geboren, maar op welke sterren in de dop moet je letten? Wij zetten de grootste talenten op een rij. 

lees verder
Extra dikke WK 2022 Special: alle 32 deelnemers, interviews met Pasveer, Gullit, Haan, De Ligt en meer!

Op zondag 20 november gaat het los: het WK 2022 in Qatar. De nieuwe editie van ELF Voetbal, nummer 11 van dit jaar alweer, staat vol over het mondiale evenement. Lees alles over de 32 deelnemende landen, het speelschema, de vele cijfers, de shirts en diverse interviews. We spraken met Oranje- en Ajax-doelman Remko Pasveer, met Matthijs de Ligt, met Ruud Gullit, met Arie Haan, met Xavi Simons en met de chauffeur van de Oranje-bus. En nog veel meer.

lees verder
Samenvatting Rayo Vallecano - Real Madrid (3-2)

Real Madrid heeft op bezoek bij Rayo Vallecano een erg pijnlijke nederlaag geleden. De ploeg van Carlo Ancelotti kwam al vroeg op achterstand, leek de wedstrijd vervolgens te draaien, maar ging alsnog ten onder. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd hieronder. 

lees verder
VACATURE: Marketing stagiair gezocht voor ELF Voetbal en PANNA! Magazine

Ben jij een marketingspecialist in de dop en wil je deze skills combineren met je grote passie voor voetbal? Dat kan! Voor de magazines ELF Voetbal en PANNA! Magazine zijn we op zoek naar een enthousiaste marketing stagiair(e).

lees verder
Deze mooie wedstrijden helpen je de werkweek door

Na een heerlijk weekend zitten de meeste voetballiefhebbers alweer vol in de werkweek, maar het voetbal zal de komende dagen genoeg afleiding bieden. Hoewel de Champions League, Europa League en Conference League tot de winterstop stilliggen, worden er genoeg mooie wedstrijden gespeeld. 

lees verder
PANNA! 70: extra dikke WK Special met alle landen, interviews met internationals, posters en kaartjes

Op 20 november gaat het helemaal los: het WK 2022. Je kunt je alvast helemaal voorbereiden en inlezen, want de extra dikke WK Special van PANNA! is uit! Lees alles over de 32 deelnemende landen, de voorspellingen van diverse BN'ers, interviews met Oranje-internationals Kenneth Taylor, Remko Pasveer, het grote talent Xavi Simons en speel de grote WK quiz! En gratis acht superposters en een setje voetbalkaarten!

lees verder
Wanneer moet de definitieve selectie van Oranje voor het WK 2022 bekend zijn?

Het is bijna zover: het WK 2022 in Qatar. Op 20 november trapt gastland Qatar het toernooi af tegen Ecuador. Dat betekent ook dat de definitieve selectie van Oranje bijna bekend moet worden gemaakt. Momenteel bestaat de voorlopige selectie van bondscoach Louis van Gaal nog uit 39 man. Die groep moet worden teruggebracht naar 26 spelers. Check hier wanneer de definitieve selectie van het Nederlands elftal bekend wordt gemaakt.

lees verder
Interview Arie Haan, tweevoudig WK-finalist: "Geluk dat we in de halve finale FC Twente troffen"

Dertien WK-wedstrijden staan er achter zijn naam. Zowel in 1974 en 1978 kreeg hij na de finale de zilveren medaille omgehangen. Voor Arie Haan (73) kleeft aan beide toernooien een bijzonder verhaal. In West-Duitsland speelde hij op een voor hem volledig nieuwe positie. Vier jaar later in Argentinië knokte hij zich pas op het laatste moment in de ploeg van bondscoach Ernst Happel na enkele jaren genegeerd te zijn door voorganger George Knobel. "Aan 1978 houd ik persoonlijk betere herinneringen over."

lees verder