CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Hi ,

Het is Black Friday bij De Crime Compagnie. Op geselecteerde titels ontvang je een flinke korting en betaal je nu maar 2,99 bij Bol.com en Kobo.
Lees bijvoorbeeld het meeslepende Geloof mij nooit van bestsellerauteur Loes den Hollander. Of de nieuwe indringende thriller van Marelle Boersma, De lijst, gebaseerd op een waargebeurde gebeurtenis. Hieronder laat ik je zien welke boeken er mee doen met Black Friday. De actie duurt tot 27 november.

Heb je een van onze boeken gelezen? Zou je dan een recensie willen achterlaten op bol.com? Daar maak je ons en de auteur heel blij mee. Dank je wel!
 
Heel veel leesplezier.

Sarina

Ooit hielden Jochem en Pattie van elkaar. Toch? Of bedriegt de schone schijn? Inmiddels kunnen ze elkaars bloed wel drinken en mondt hun huwelijk uit in een vechtscheiding die enkel verliezers kent. De instabiele Pattie zet alles in het werk om haar ex-man Jochem bij hun dochtertje Kiki weg te houden.

Jochems broer Ted, een psycholoog die schijnbaar gelukkig is getrouwd met Fifi, dient hem van advies. Maar niets is wat het lijkt in de familie Tersteege. Dan gebeurt er iets fataals wat niemand van de familie had verwacht en vragen ze zich af: wie wilde nu eigenlijk afrekenen met wie?
Tijdelijk afgeprijsd naar 2,99! 

Drie vreemden, 1 lijst. Niemand lijkt veilig.
Erin werkt als archeologe in Naturalis in Leiden, Charlotte is patissier in Orleans en Max tekent de mooiste jurk uit zijn leven als modeontwerper in Milaan.

Dan wordt Erins geluk ruw verstoord door de plotselinge dood van haar adoptiemoeder. Haar moeder heeft niet de kans gekregen Erin te vertellen over De lijst. De lijst die Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar brengt en waarvan de gevolgen dodelijk zullen zijn...

Pas verschenen en nu maar 2,99!

Mijn naam is Tessa. Ik ben op zoek naar een nieuw leven.
Tessa is op de vlucht. Ze is doodsbang dat de man die haar voor het leven getekend heeft, haar opnieuw vindt. Daarom moet ze steeds een nieuwe identiteit aannemen. Overal waar ze komt, vallen doden. Wat hebben die met Tessa te maken? Is het mogelijk voor iemand die zo beschadigd is, opnieuw te beginnen?

Heftig, fascinerend en indrukwekkend. Hoofdpersoon Tessa blies me van mijn stoel. - Karin Meinen
Zet deze spannende roman op je e-reader  

De sleur van alledag begint Eline aardig op te breken, sinds ze haar baan verloor. Het weekendje Antwerpen met haar nieuwe vriendinnen uit het popkoor is een welkome afleiding. In een hotelbar ontmoet ze de knappe Thierry, die met zijn charmes iets in haar wakker maakt. Stijn, haar man, heeft niets in de gaten. Of is er meer aan de hand…? Langzaam ontrafelt zich een sinister spel rondom hun gezin.

Ik werd algauw meegenomen op een hele rollercoaster van twists en plotwendingen die ik echt niet zag aankomen. ***** - NathalieLemaitre
Lees nu deze feelgood thriller

Een ABBA-tributeconcert dreigt in het water te vallen…
De levens van de drie vrouwen raken met elkaar verstrengeld tijdens de voorbereidingen van een liefdadigheidsconcert. Lukt het ze om boven zichzelf uit te stijgen, of wordt het concert van het jaar hun Waterloo?

De onderhuidse spanning, het ongemak en de vlinders heeft de auteur zo beschreven dat deze voor mij voelbaar zijn.****,5 -  Boek2musch

Lees dit swingende verhaal voor maar 2,99

Als slapeloosheid leidt tot een nachtmerrie

Mediaproducer Liz, zangeres Robin en de onlangs vader geworden Jonathan hebben één belangrijke overeenkomst: hun slapeloosheid zorgt voor grote problemen in hun leven. Uitgeput en ten einde raad melden ze zich aan voor een experimentele slaaptherapie in een voormalige abdij. Wanneer er een dode valt, ontdekken Liz, Robin en Jonathan dat ontsnappen uit het klooster onmogelijk is.

Een van de beste thrillers die ik heb gelezen. Briljant!*** -  Marijo Bakker Boekenwurmen
Lees nu voor maar 2,99

Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2023 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.