CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Hi

Ieder jaar kijken we uit naar de nominaties voor Beste Vrouwenthriller georganiseerd door Vrouwenthrillers.nl. Vorig jaar won Het verkeerde meisje van Angelique Haak. Dit jaar zijn er 18 titels genomineerd!

Deze thrillers kunnen direct op je lezen-lijstje. ;) Hieronder stel ik er 6 aan je voor.

Veel leesplezier en fijne vakantie!

Sarina van De Crime Compagnie


Klik hier om alle titels van De Crime Compagnie te bekijken.
Wist je dat we ook een boekenclub hebben?

Stem hier op de Beste Vrouwenthriller

Niet mijn droom | Eva Nagelkerke 
Oordeel VrouwenThrillers.nl: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Joke Veenstra: "Door de cliffhangers weet Nagelkerke de spanning toe te laten nemen om het boek met een absoluut verrassend einde af te sluiten."

Omschrijving:
Kim en Rutger doen waar anderen alleen van dromen: ze gaan met hun dochter Peru een halfjaar zeilen in de Caraïben. Maar het is niet alleen zon, zee en zuidenwind. Het is ook 24/7 niet aan elkaar kunnen ontsnappen, en dat zorgt al snel voor spanningen binnen het gezin. Dan slaat tijdens een zwarte nacht op zee het noodlot toe. Vanaf dat moment is ruzie geen optie meer. Ze hebben elkaar nodig. Om te overleven.
Lees nu

Een duistere plek | Annerieke de Vries
Oordeel VrouwenThrillers.nl: ⭐️⭐️⭐️⭐️,5

Erika Houkes: "Een duistere plek is een bijzondere, bruisende thriller met een surrealistische sfeer."

Omschrijving: 
De dood van twee jonge vrouwen stelt Maud voor een raadsel Wanneer de tweelingzus van Coco haar vraagt om tijdelijk van leven te wisselen, stemt ze in. Het is de enige manier om te ontdekken wat haar zusje Lieve zo overstuur maakt. Al snel blijkt dat het leven van Lieve uit leugens en bedrog bestaat en dat ze in gevaar is. Dan worden in het mortuarium waar Maud werkt de lichamen van twee jonge vrouwen binnengebracht. Maud blijft zich afvragen wat er gebeurd kan zijn, en raakt verstrikt in zaken waar ze eigenlijk ver van zou moeten blijven. 

Lees nu

De regels van het spel | Marijke Verhoeven
Oordeel VrouwenThrillers.nl: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Jaimy Smeets: "De regels van het spel is een verhaal van vallen en opstaan, diepe buigingen en een daverend applaus."

Omschrijving: 
Een ABBA-tributeconcert dreigt in het water te vallen... Tess is een drukbezet eventmanager en ook een alleenstaande moeder. Lotta is kunstenares en worstelt met een intens verdriet. Mia was zangeres, tot één foute beslissing alles voor haar veranderde. De levens van de drie vrouwen raken met elkaar verstrengeld tijdens de voorbereidingen van een liefdadigheidsconcert. Lukt het ze om boven zichzelf uit te stijgen, of wordt het concert van het jaar hun Waterloo?

Lees nu

Bloedlijn | Machteld van Zalingen
Oordeel VrouwenThrillers.nl: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Karin Bisschops: "Bloedlijn is een meeslepende thriller die de lezer bij de kladden pakt en niet meer loslaat totdat de laatste letter is gelezen. Eentje die met recht een echte vrouwenthriller te noemen is. Hopelijk komt er een vervolg waarin Manon Dijkgraaf weer een hoofdrol mag vervullen.."

Omschrijving:
Wanneer de achttienjarige Emma na een scoutingkamp niet terugkeert in het groepshuis waar ze woont, roept haar vriendje de hulp van de politie in. Rechercheur Manon Dijkgraaf start een onderzoek. Maar nog voor ze goed en wel begonnen is, wordt ze vanwege politieke belangen op een drugszaak gezet. Hoewel haar collega's denken dat Emma vrijwillig is verdwenen, kan Manon de vermissing niet loslaten. Ondanks de opdracht van hogerop zoekt ze verder, maar dan stuit ze op een onverwachte tegenstander...
 

Lees nu

Het zal nooit meer kaviaar zijn | Marja West & Anna Bontekoe
Oordeel VrouwenThrillers.nl: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Karin Bisschops: "Het zal nooit meer kaviaar zijn is een originele, lekkere, spannende thriller: een combinatie van een kook- en een boeiend boek."

Omschrijving:
De Nederlandse Sofia werkt bij een bank in New York. Als ze een klant bewusteloos bij de bankkluisjes in de kelder vindt, neemt ze een gevaarlijke beslissing. Dit is het begin van een reeks gebeurtenissen die ertoe leiden dat Sofia als kok bij een grote maffiabaas gaat werken. Door het bereiden van verrukkelijke maaltijden wint ze het vertrouwen van de topcriminelen en achterhaalt zo hun geheimen. In dit boek vind je naast het spannende verhaal van Sofia en de ware gebeurtenissen rondom de New Yorkse maffia in de jaren 70, ook achttien kleurrijke en heerlijke vega(n) recepten.

Lees nu

Niet mijn droom | Eva Nagelkerke 
Oordeel VrouwenThrillers.nl: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Joke Veenstra: "In Zonder angst is te lezen hoever een mens kan gaan om een ander te helpen en daarvoor zelfs grenzen overschrijdt."

Omschrijving:
Cleo runt als kunstzinnig therapeut haar eigen praktijk genaamd Monsters onder mijn bed. Ze helpt cliënten van angsten af, of leert hen er beter mee om te gaan. Als de jonge studente Julia in een sessie laat doorschemeren dat ze in de gaten gehouden wordt, vraagt Cleo zich af of alle angsten van het meisje wel ingebeeld zijn. Het ontmaskeren van Julia's stalker wordt steeds meer een obsessie voor Cleo en al snel vervagen de grenzen. Hoever mag je als therapeut gaan om te helpen?

Lees nu

Wil jij ook iedere maand genieten van een spannend boek? Meld je aan voor onze boekenclub. We sturen dan aan het begin van iedere maand onze nieuwste thriller naar je toe. Dit is een gloednieuwe thriller die pas een maand later bij de boekhandel verschijnt.

Het eerst volgende clubboek wordt verstuurd in de week van 1 augustus. Van welke auteur het clubboek is blijft geheim totdat deze op de mat valt... Maar we geven een hint hierboven. ;) Het zou zomaar eens de nieuwe thriller van ... kunnen zijn. 

Als lid van De Crime Compagnie Club heb je extra voordeel!

  • Als eerste de nieuwste Crime Compagnie-thriller in huis
  • Korting! Slechts 15,- per maand i.p.v. 21,99 (maandelijks opzegbaar)
  • Geen verzendkosten!* (m.u.v. Belgische Abonnees)
  • Welkomstcadeau De Bonusmoeder | Inge van Prooijen (t.w.v. 21,99)
  • Leuke extraatjes

Meld je aan voor 1 augustus om het clubboek van augustus te ontvangen en krijg de thriller van Inge van Prooijen - De bonusmoeder als welkomstcadeau

Join the club
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.