Introdans, Dubbeldans en meer, bestel nu tickets!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
 
Bekijk de online versie
Stadsschouwburg Haarlem
Uitgelichte voorstellingen
 
Introdans
Heroes

Helden. Op social media lijkt iedereen er tegenwoordig wel een. Maar wie zijn nu onze echte helden? In het programma HEROES zet Introdans dit thema centraal in een aantal energieke en meeslepende choreografieën van drie choreografen en een choreografenduo die ieder een heel eigen, unieke stem hebben. 

Van de Nederlandse, maar vooral buiten onze landsgrenzen succesvolle Regina van Berkel danst het ...

vr 27 september, 20:00 uur   |  Stadsschouwburg
Info & tickets
 
Dubbeldans
Vijf avonden dans voor maar € 92

De dansserie is samen met de SSchuur. Vijf avonden genieten van dans. Dubbeldans bestaat uit Masterclass dans beleven, Faith - Club Guy & Roni, 2K_far, HIIIT, TOBAN X_YUSUF_BOSS & Via Katlehong, UNEASE - Jelena Kostić en Sur(Render) - Theater Rotterdam / Alida Dors.

wo 2 oktober, 20:00 uur   |  Stadsschouwburg
Info & tickets
 
Kleintje Cabaret
In samenwerking met de Schuur

Terug van weggeweest is Kleintje Cabaret in samenwerking met de Schuur, waarbij aanstormende cabaretiers de kans krijgen om in de intieme zaal van de Schuur hun talenten te tonen. In dit seizoen komen 10 aanstormende talenten naar Haarlem.

do 3 oktober, 20:30 uur   |  Toneelschuur Kleine Zaal
Info & tickets
 
Veldheren Live
Peter van Uhm & Mart de Kruif

In 2023 bleek de podcast ‘Veldheren’ direct een doorslaand succes. In relatief korte tijd werd het een van de belangrijkste bronnen in de duiding van de oorlog in Oekraïne. Wat kunnen we leren van de geschiedenis van oorlogen in het hedendaagse conflict? Hoe is het met het leger in Europa gesteld? En wat als ons land vandaag zou worden aangevallen? 

Peter van Uhm en Mart de Kruif, Nederlands belan...

zo 6 oktober, 15:00 uur   |  Stadsschouwburg
Info & tickets
 
Kloppen je gegevens nog?

We willen jou zo goed mogelijk informeren. Controleer daarom hier of je (adres)gegevens nog kloppen.

Wil je je nieuwsbrief- of genrevoorkeuren aanpassen? Klik dan hier.
 
Op de voorstellingsdag tickets voor € 12,50
Ben jij jonger dan 31 jaar? Maak gebruik van de Last Minute Korting. Op de dag van de voorstelling bestel je je tickets online voor € 12,50
Info & tickets
open