Met o.a. Queer Planet, Before After en Anne-Fay Reaspora
 
Theater aan de Parade
Bekijk de online versie
Programma  |  Uw bezoek
 
 
 
Theater stoffig en voor oude mensen? Echt niet! TP Next is het nieuwe jongerenpanel voor 15 tot 25 jarigen. Aan hen hebben we gevraagd kritisch naar ons programma te kijken en ons te vertellen welke voorstellingen zij zouden aanraden bij hun leeftijdsgenoten. En dat is een heel fijn lijstje geworden: van de musical Before After en cabaret met Ramon Chatrer tot toneel met Angy Young Men of een show vol erotische overgave met Lars BrinkmanDoor de schaduw heen en Queer Planet staan tevens op het lijstje samen met zangeres Anne-Fay en grappenmaker Chris Verlaan.

Wegens succes verlengd: alle jongeren t/m 25 jaar kunnen vanaf 48 uur voor aanvang van een voorstelling voor slechts €12,50 een kaartje kopen! En het goede nieuws: dat geldt op vrijwel alle voorstellingen en concerten en is vaak inclusief een drankje!*

We zijn dus NEXT generation proof! Alle leeftijden zijn overigens welkom.

* De jeugdprogrammering is uitgesloten van deze actie.
 
 
 
 
 
Ramon Chatrer
 
Ramon Chatrer
Opperhond (try-out)
 
Je hoeft geen rijbewijs te hebben, tatoeages zijn ook niet verplicht en een sfeervolle schemerlamp is ook geen vereiste. Aan de hand van scherpe observaties en gekke gedachten bespreekt Ramon de zaken die hem ’s nachts wakker houden.
 
Wo 2 nov  |  20.30 uur  |  PERRON-3
 
Info
 
    Tickets  
 
 
Before After
 
Before After
Coen Bril & Desi van Doeveren
 
Een actuele en intieme musical over dertigers en de liefde, identiteit en het doorbreken van patronen. Geproduceerd door onze huisgenoot Oatmilk Studio!
 
3 & 4 nov  |  20.00 uur  |  PERRON-3
 
Info
 
    Tickets  
 
 
Angry Young Men
 
Angry Young Men
Rapper Winne & WAT WE DOEN
 
Rap en theater kan prima samen. Dat bewijzen twee jongens in een aangrijpend gesprek met hun moeder. De één zit vast, de ander is dood. Had het anders kunnen lopen? Over straatschoffies die beter willen, maar niet weten hoe.
 
8 & 9 nov  |  20.00 uur  |  HAL8 - Brabanthallen
 
Info
 
    Tickets  
 
 
Door de schaduw heen
 
Door de schaduw heen
Dilan Yurdakul & Likeminds
 
Dilan ken je waarschijnlijk van haar rol in GTST. In haar muzikale monoloog neemt de theatermaker je mee in haar worsteling met haar identiteit en depressie. Kun je jezelf opnieuw uitvinden?
 
Di 29 nov  |  20.30 uur  |  PERRON-3
 
Info
 
    Tickets  
 
 
Queer Planet
 
Queer Planet
HNTJong
 
Een knallende confetti-voorstelling waar we queerness vieren! Hoe ga je om met ‘in between’ en in de war zijn? Stap uit je eigen hokje en kom kijken! Ook uitermate geschikt voor een straight publiek.
 
Wo 30 nov  |  20.30 uur  |  PERRON-3
 
Info
 
    Tickets  
 
 
Chris Verlaan
 
Chris Verlaan
Man in de maak
 
Hij kwam als favoriet uit de verf bij de eerdere editie van Nieuwe Namen. Dat betekent: een avondvullend programma vol Chris Verlaan. Zijn show is doorspekt met hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme.
 
Di 13 dec  |  20.30 uur  |  PERRON-3
 
Info
 
    Tickets  
 
 
Anne-Fay Reaspora
 
Anne-Fay Reaspora
DOX
 
Anne-Fay en haar broer Felix maakten samen een wereldreis langs de routes van de slavernij. Resultaat: een intiem en krachtig concert over kolonialisme met songs, dans en visuals van hun reis.
 
Do 2 mrt  |  20.30 uur  |  PERRON-3
 
Info
 
    Tickets  
 
 
Lars Brinkman
 
Lars Brinkman
Nader tot U
 
Lars Brinkman onderzoekt het spanningsveld tussen homo-erotiek, schaamte en het Christendom. Een persoonlijke en intieme voorstelling over de zoektocht naar spirituele en erotische overgave.
 
Do 23 mrt  |  20.30 uur  |  PERRON-3
 
Info
 
    Tickets  
 
 
Meld je aan voor TP NEXT
 
Meld je aan voor TP NEXT
 
Ben jij of ken jij iemand tussen de 15 & 25 jaar die precies weet wat jongeren willen? Meld je aan voor TP NEXT en praat ons bij!

Stuur een e-mail met je naam naar next@theateraandeparade.nl en dan spreken we elkaar snel!
 
 
 
 
 
Last-minute korting voor jongeren
 
Last-minute korting voor jongeren
 
Jongeren tot en met 25 jaar opgelet: ga voor slechts €12,50 naar het theater! Deze Lastminute Jongerenprijs is 48 uur voor aanvang van een voorstelling beschikbaar. Je bestelt je kaartje eenvoudig online of aan de kassa en bij binnenkomst in het theater legitimeer je je met een geldig bewijs. Ga voor het complete programma naar theateraandeparade.nl en pak die last-minute prijs op je favoriete artiest of voorstelling! 
 
 
 
 
Volg ons op TikTok!
 
Volg ons op TikTok!
 
We zijn live! Vanaf heden vind je ons ook op TikTok. Volg ons achter de schermen, bekijk een dag in het leven van een theatermedewerker én ontdek de allerleukste voorstelling die we voor jou hebben geselecteerd.
 
 
Volg ons
 
 
 
TP op tournee
 
 
Insta   Tw   Fb   Yt
 
Disclaimer   |  Contact   |  Afmelden
 
                               
open