ELF Voetbal nieuwsbrief van 20-12-2019
Deze vragen worden in de laatste Eredivisieronde van 2019 beantwoord

Nog één speelronde en dan gaan de luiken van de Eredivisie vier weken dicht voor het kerstreces. Zondagmiddag om 16:45 zijn het Vitesse en VVV die gaan aftrappen voor de laatste Eredivisiewedstrijd van 2019. Speelronde 18 in de Eredivisie heeft op voorhand een paar interessante vragen waar we antwoord op zullen krijgen!


Lees verder
Deze fraaie bekeraffiches zouden we graag uit de koker zien rollen

Zaterdagavond is het weer zover: de loting voor de KNVB-beker. Jeroen Veldmate, aanvoerder van het stuntende Go Ahead Eagles, mag aan de hand van Heinrich Welling de balletjes trekken voor de achtste finales van het bekertoernooi. In deze ronde zijn er een paar fraaie affiches mogelijk. We hebben ons verlanglijstje voor de loting maar vast klaargezet!

Lees verder
"Ze zouden bij Cambuur niet in basis staan" - Twitter over de bekeruitschakeling

Trots is het woord dat overheerst op sociale media, kort na de bekeruitschakeling van SC Cambuur tegen Feyenoord. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie kreeg de bevestiging dat het wat te zoeken heeft in de eredivisie. Maar daarvoor moet de focus, ondanks een kleine teleurstelling, wel gelijk weer op de competitie.

Lees verder
De succesvolste penaltynemer: Berghuis, Koopmeiners of toch Cantalapiedra?

Met een stalen blik richting de penaltystip. En dan raak schieten. Een kunst. Opvallend dit seizoen: penaltynemers bestormen de topscorerslijsten. Drie spelers maakten in de eerste zeventien speelrondes al meer dan vier strafschoppen. Voor twee van hen betekent het meer dan de helft van hun productie.

Lees verder
Takumi Minamino: spits, flankspeler of toch aanvallende middenvelder?

Sadio Mané is een man naar het hart van Liverpool-coach Jurgen Klopp. Heeft hij hem nodig op rechts, staat Mané op rechts. Heeft hij hem nodig op links, staat Mané op links. Het is een gemene deler van veel Liverpool-spelers: de veelzijdigheid. Takumi Minamino zal straks de kroon spannen.

Lees verder
Dit zijn de wedstrijden die je een fantastisch weekend bezorgen

Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat er weer een gloednieuw voetbal-weekend voor de deur staat. Zoals altijd staat er weer een groot aantal interessante wedstrijden op het programma. ELF Voetbal zet de leukste duels voor je op een rijtje.

Lees verder
Speel de Steven Berghuis Quiz!

Donderdag stond de verjaardag op de kalender van niemand minder dan Steven Berghuis. Dat viert de aanvoerder van Feyenoord met een bekerwedstrijd tegen SC Cambuur. Weet jij alle vragen over de linkspoot goed te beantwoorden? Test snel je kennis!

Lees verder
Deel 14: deze jeugdspelers kloppen op de deur bij Almere City

Het Nederlandse voetbal kende een dip van zo’n vier jaar, maar ondertussen breekt talent na talent door. Eerst waren het voornamelijk verdedigers die op de deur klopten, maar nu is ons land ook voorzien van de nodige mogelijkheden in aanvallend opzicht. We kijken alvast verder en bekijken per club welke talenten er nog meer staan te popelen om in de Eredivisie te mogen spelen. Deel 14: Almere City.

Lees verder
Wie is Liverpool-aanwinst Takumi Minamino?

Afgelopen zomer hield Liverpool het bij één nieuwe aanwinst, namelijk tweede keeper Adrian. Maar de koploper in de Premier League heeft voor het volgende jaar alvast een nieuwe speler binnengehaald. In de winterstop komt Takumi Minamino de rangen van Jurgen Klopp versterken.

Lees verder
Manchester United - Norwich City11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Crystal Palace - Arsenal FC11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Chelsea FC - Burnley FC11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Paris Saint-Germain - AS Monaco11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Brighton & Hove Albion11-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com