Zo overleef je onweer | 8 tips & tricks voor betere bloemenfoto's
LUISTER HIER

LUISTER HIER

In de Roots-podcast: “De botsing tussen mens en wolf is mijn grote zorg.”
Roots
Highkey, supermacro of groothoek
ZO FOTOGRAFEER JE WILDE BLOEMEN

Wilde bloemen zijn het ideale onderwerp als je flink wilt experimenteren met je camera. Bloemen lopen immers niet weg en je vindt ze overal. Foto-redacteur René Alblas selecteerde 8 schitterende foto’s en geeft tips. Ontdek wat jouw favoriete manier is om een bloem weer te geven...
Foto: Alexey Korolyov

Roots
Gegarandeerd vertrek
ROOTS VOGELWEEKEND TEXEL

Zin in een driedaags Roots-vogelweekend op Texel met Klaas de Jong en Roots-redacteur Paul Böhre? Samen met organisator BirdingBreaks is goed nagedacht om deze vogelsafari coronaproof te kunnen houden. Ga daarom van 25 t/m 27 september 2020 mee naar Texel, de beste vogel-hotspot van Nederland.
Foto: Bas Meelker

Advertorial
Roots
E-magazine #lekkerthuis 2

We gaan weer voorzichtig op pad, maar blijven nog altijd vooral thuis. Wij hopen je dan ook te verblijden met een presentje: het E-magazine #lekkerthuis deel 2, met de beste verhalen uit de tijdschriften van onze uitgeverij New Skool Media. Veel leesplezier!

Roots
Tips voor wandelaars
ONWEER: DIT MOET JE ZEKER (NIET) DOEN

Op een warme dag kun je tijdens een wandeling door de natuur worden overvallen door onweer en bliksem. Wat moet je ook alweer doen bij onweer wanneer je niet kunt schuilen in een huis of auto? Roots geeft tips.
Foto: Pixabay

Roots
Op avontuur
FILMISCHE REIS ROND DE WERELD

Heb je al eens een bezoek gebracht aan het Omniversum? Op 1 juli gaat dit grootbeeldfilmtheater in Den Haag weer open. Deze zomer hebben ze een speciale programmering, omdat verre reizen er voorlopig niet in zitten. Ze pakken uit met het programma Travel the World! Zo kun je tóch die verre reis maken.

Het nieuwste Roots-boek
CADEAU BIJ EEN ABONNEMENT

Ontvang het nieuwste Roots-boek Macrofotografie, de kunst van close-ups t.w.v. € 27,99 bij 5 nummers Roots voor slechts € 32,99. Je profiteert van 42% korting!

In het boek neemt de gerenommeerde natuurfotograaf Edwin Giesbers je mee in de wereld van het kleine en vaak verborgene. Hij bespreekt de basistechnieken, maar neemt ook meer specialistische apparatuur onder de loep. Tevens zoemt hij in op de benadering van tal van verschillende planten en dieren en hoe ze te fotograferen.

Roots
Roots
Nu te zien
WANTS IN STREEPJESPYJAMA

Dit voorjaar wordt hij meer gezien dan normaal: de pyjamawants. Dit rood-zwart gestreepte insect, dat vanwege zijn streepjespak ook wel gevangeniswants wordt genoemd, loopt niet graag over de grond. Zoek hem daarom vooral op schermbloemen.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer