ELF Voetbal nieuwsbrief van 06-03-2020
Deze wedstrijden bezorgen je een fraai voetbal-weekend

Het is alweer vrijdag en dat betekent dat er weer een gloednieuw voetbal-weekend voor de deur staat. Natuurlijk hoeven we ons de komende dagen zeker niet te verdelen. Dit keer staan er mooie uitstapjes naar Spanje, Italië, Duitsland, België, Turkije en Engeland op de planning.


Lees verder
Interview AS Roma-talent Vicente Besuijen: "Justin Kluivert is ook een goede vriend"

Ooit zaten ze op dezelfde middelbare school in Amsterdam. Nu staan beiden bij AS Roma onder contract en zien Vicente Besuijen en Justin Kluivert elkaar dagelijks. "Ik trek vaak op met Justin."

Lees verder
Interview John Yeboah: “Wil VVV-Venlo achterlaten met handhaving”

Hij kende een droomdebuut voor VVV-Venlo. John Yeboah scoorde direct bij zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie tegen FC Groningen. Sindsdien wacht het negentienjarige Duitse talent op zijn tweede doelpunt. “Ik scoor liever niet en we winnen. Dan andersom.”

Lees verder
Samenvatting Feyenoord - NAC Breda (7-1)

Feyenoord heeft zich overtuigend weten te plaatsen voor de finale van de KNVB-Beker. De Rotterdammers hadden geen kind aan NAC Breda en stonden bij rust al met 4-0 voor. De ploeg van Dick Advocaat won uiteindelijk met 7-1. mede door een hattrick van Steven Berghuis. Bekijk de samenvatting van de halve finale hieronder.

Lees verder
Benevento Calcio; op naar een herkansing in de Serie A

Terwijl de laagvliegers in de Serie A er alles aan doen om op het hoogste niveau te blijven, dient een promovendus zich al aan. Benevento Calcio kent namelijk een geweldig seizoen in de Serie B en het lijkt een kwestie van tijd voordat men de promotie kan vieren in het Stadio Ciro Vigorito.

Lees verder
Grieken en Ajax: van miskoop tot miskoop

Vandaag viert Yannis Anastasiou zijn 46e verjaardag. Hij is één van de vier Griekse voetballers die een verleden bij Ajax heeft. Ter ere van zijn verjaardag kijken we daarom naar de verrichtingen van Anastasiou en zijn landgenoten in Amsterdam. Spoiler: veel succes hadden ze niet.

Lees verder
Wie is Feyenoord-talent Mimeirhel Benita?

Feyenoord heeft deze week een nieuw talent vastgelegd. Mimeirhel Benita van Feyenoord Onder 17 tekende zijn eerste profcontract. Wie is deze buitenspeler die sinds het seizoen 2016/17 uitkomt op Varkenoord?

Lees verder
Interview Tom Oostinjen: "We hebben genoeg kwaliteit voor het linkerrijtje"

Tom Oostinjen (28) zal voor altijd verbonden zijn aan GVVV. De middenvelder begon afgelopen zomer aan zijn derde periode bij de club uit Veenendaal. Door een blessure aan zijn hamstring kende Oostinjen een valse start, maar sinds begin december is hij weer een vaste klant in de basis.

Lees verder
ADO en RKC; dringend op zoek naar punten in de slotfase van de Eredivisie

ADO Den Haag (0-0 tegen Heracles Almelo) en RKC Waalwijk (2-1 tegen FC Utrecht) bleven afgelopen weekend allebei niet met lege handen. Toch staan de Hagenaars en de Waalwijkers nog altijd in de gevarenzone. Tijdens de laatste negen speelrondes moeten er punten worden gepakt door de laagvliegers.

Lees verder
Bayer Leverkusen - Wolfsburg VfL04-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Norwich City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Everton FC - Leicester City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
Manchester City - Liverpool FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Crystal Palace - Burnley FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen