21 mei 2024
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
PROFITEER VAN 127 AANBIEDINGEN
In deze speciale aanbiedingsnieuwsbrief onder andere de winnaar van de Libris Literatuurprijs 2024 en natuurlijk aandacht voor de 17 Bridgerton-luisterboeken van Julie Quinn met 50% korting.

Daarnaast veel spannende, romantische én leerzame luisterboeken voor de helft van de prijs. In deze nieuwsbrief een selectie van de 127 aanbiedingen van deze week. Exclusief bij Luisterrijk! Veel luisterplezier.
Ik kom hier nog op terug
Auteur: Rob van Essen
Winnaar Libris Literatuurprijs 2024. Wanneer hij de mogelijkheid krijgt een fout uit het verleden te herstellen grijpt Rob Hollander dit met beide handen aan. Maar wat hij als een misstap beschouwt, is niet de gebeurtenis die het verleden hem aanreikt. Voorgelezen door Maarten Westra Hoekzema.
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Soedah, laat maar
Auteur: Maddy Stolk
Een Indische familiegeschiedenis en de impact die generaties doorwerkt, gebaseerd op Maddy Stolks eigen voorouders. Voor de lezers van Annejet van der Zijl. Voorgelezen door Cees van Ede en Wolke Kluppell. 
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
De omwenteling
Auteur: Suzanna Jansen
De omwenteling, van meesterverteller Suzanne Jansen en van podcast De eeuw van de vrouw, vertelt de geschiedenis van de vrouw in Nederland. Persoonlijk en meeslepend verhaal van de emancipatie. Voorgelezen door Suzanna Jansen.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Ouderschap
Auteur: Chelsea Conaboy
Ouderschap, hoe moederen je brein verandert van Chelsea Conaboy brengt onderhoudend, helder en persoonlijk de meest recente ontdekkingen, inzichten en kennis over ouderschap. Voorgelezen door Melissa Drost.
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Afgeschreven
Auteur: Angelique Haak
Thrillerschrijfster Sasja Winters was afgeschreven. Tot een gruwelijke moord haar weer in de spotlights brengt. Voorgelezen door Miryanna van Reeden.

Tip: 4 spannende luisterboeken van De Crime Compagnie met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 11,99 voor € 6,00
Voor het donker thuis
Auteur: Riley Sager
Voor het donker thuis is de nieuwste thriller van Riley Sager, bekend van De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Spannend van begin tot eind. Voorgelezen door Christel Schimmel.

Tip: 5 spannende luisterboeken van Riley Sager met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Hoog
Auteur: Hanneke Meier
Als afsluiting van een dagje pretpark gaan Anne en Meral in de hoogste attractie, maar wegens een technische storing gaat het helemaal mis. Voorgelezen door Leonoor Koster.
Tijdelijk met 50% korting van € 6,99 voor €3,50
Julia Quinn auteur van de maand
Julia Quinn is deze maand auteur van de maand. Dat betekent dat 17 historische romantische luisterboeken van deze Amerikaanse bestsellerauteur exclusief bij Luisterrijk met 50% korting verkrijgbaar zijn.
Tijdelijk met 50% korting, prijzen vanaf € 2,49 per stuk!
DEZE WEEK 127 AANBIEDINGEN!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl