Examenuitslag komende week? Bestel jouw gebak online
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

Dagelijkse boodschappen, extra voordelig!
Héél veel 1+1 gratis!
Deze week profiteer jij van extra scherpe acties, het lekkerste vers en héél veel 1+1 gratis.Inladen maar!
Bekijk de acties
Héél veel 1+1 gratis!
Hertog Jan Pilsener voor slechts 11,99!
Meer aanbiedingen
Koop je meer, dan betaal je minder
Het voordeel van het zuiden betekent ook voordelige boodschappen. Zo geldt voor onze Volume Voordeel producten: koop je meer, dan betaal je minder. Elke dag, het hele jaar! Daar kun je op rekenen.
Het voordeel van het zuiden betekent óók elke avond een voordelige maaltijd op tafel. Dat doe je met ons nieuwe weekmenu! Samengesteld met producten die je deze week in de actie vindt bij jouw Jan Linders.
Deze week op tafel!
Bekijk het weekmenu
Geslaagd?!
Spannend.. Donderdag is het tijd voor de eindexamenuitslag! Feliciteer de geslaagde met het lekkerste gebak van de beste bakkerij van Nederland. Bestel vóór 10.00 uur online en haal jouw gebak de volgende dag op bij jouw Jan Linders.
Bestel jouw fototaart online!
Verras de geslaagde met een persoonlijke fototaart. Verkrijgbaar voor 9 t/m 30 personen.
Bestel online
Korengoud luxe halve vlaaien 1 euro korting
Onze Korengoud luxe vlaaien worden élke dag vers gemaakt in het Limburgse Sevenum. Die moet je proeven!
Bestel online
Deze week bij jouw Jan Linders
Werken bij Jan Linders
Wij zoeken collega’s! Werken bij Jan Linders is werken in een echt familiebedrijf. Samen zorgen we er voor dat we consumenten in het zuiden kunnen voorzien van lekkere én betaalbare boodschappen. Kom jij werken in één van onze winkels, ons distributiecentrum of op ons servicekantoor?
Bekijk de vacatures
Rode curry met roerbakgroente
Lekker gemakkelijk én snel op tafel: rode curry met roerbakgroente! Perfect voor doordeweeks en deze week extra voordelig.
Bekijk het recept
 
Volg ons op social media!

   
 
Jouw voordeel altijd bij de hand download de Jan Linders app

   
*Aanbiedingen zijn geldig van dinsdag 7 juni 2022 t/m zondag 12 juni 2022. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten.