Geen afbeeldingen? Bekijk de nieuwsbrief online

Hebban Nieuwsbrief

DE HIGHLIGHTS VAN DE AFGELOPEN WEEK IN DE CATEGORIE SPANNING


Hebban Crew tipt: 'Alles, iedereen en het universum' en 2 andere boeken

'Gelukkige dagen' van Renée van Marissing is door de Hebban Crew gekozen tot het Boek van de Maand, maar er werden nog meer mooie boeken gelezen die in december verschijnen of zijn verschenen. In dit artikel tipt elke redacteur een eigen ontdekking die naast het Boek van de Maand ook aandacht verdient.

» Lees verder  

Doe mee met de Hebban Reading Challenge checklist van 2024

Kijk jij met veel enthousiasme uit naar de Hebban Reading Challenge van 2024? Dan heb je vast ook zin in een extra uitdaging. Elk jaar presenteren we een gloednieuwe lijst met 52 categorieën om een boek bij te lezen. Hoe jij de checklist gebruikt, is helemaal aan jou. Je kunt de categorieën gebruiken voor leesinspiratie of je kunt proberen alle 52 boxjes af te vinken.

» Lees verder  

Nieuwe boeken die opvallen | #25 van 2023

Een van de verborgen pareltjes op Hebban is onze actuele tiplijst. Hierin vind je de honderd populairste nét verschenen boeken op Hebban. De lijst wordt dagelijks ververst op basis van de activiteit van de leden van onze community. Met deze tweewekelijkse rubriek lichten we vier interessante nieuwkomers uit en kun jij jouw Wil ik lezen-lijst eindeloos aanvullen.

» Lees verder  

Hebban interviewt Christopher Paolini

In 2003 verscheen het eerste deel in de 'Het erfgoed'-serie van Christopher Paolini: 'Eragon'. Nu, twintig jaar later, verschijnt 'Murtagh', het vijfde boek in de reeks. Hebban sprak in Amsterdam met Christopher Paolini over de reeks, het schrijverschap en de fans.

» Lees verder  

Verschijnt binnenkort

» Meer verwacht  

Meest gelezen in de afgelopen week

» Wat wordt er nog meer gelezen?  

Winactie

Prijsvraag

Maak kans op de thriller 'Afgeschreven' van Angelique Haak

Sasja heeft het auteurschap jaren geleden opgegeven, samen met de onafgemaakte boekenreeks die ze ooit schreef. Maar wanneer er een moord wordt gepleegd, ontvangt ze een bericht van een mysterieuze afzender. Ze moet haar serie afschrijven, of de gevolgen zullen bloederig zijn. Maak nu kans het boek...

» Doe direct mee  

Populairste nieuws

14 december - Recensieoverzicht #46: lekker bibberen
08 december - De beste cadeautips in de categorie spanning

JE VOLGENDE FAVORIETE BOEK ONTDEK JE OP HEBBAN

Hebban is de site voor lezers en door lezers.

Elke dag het laatste boekennieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de Hebban Lunchupdate!

Mijn Hebban dashboard | Mijn nieuwsbrieven | Uitschrijven | Privacy statement