Geen afbeeldingen? Bekijk de nieuwsbrief online

Hebban Nieuwsbrief

DE HIGHLIGHTS VAN DE AFGELOPEN WEEK IN DE CATEGORIE SPANNING


Lees mee met 'Zonder schuld' van Dana Smit in de Hebban Leesclub Special

Maak kennis met het nieuwe thrillertalent Dana Smit, die zelf als detective bij de Londense politie heeft gewerkt. Het boek is uitgekozen voor de Hebban Leesclub Special. Een aantal keer per jaar organiseren we, speciaal voor deelnemers aan de Hebban Reading Challenge 2022, een leesclub met speciaal door de Hebban Crew uitgekozen titels van Nederlandstalige auteurs.

» Lees verder  

Thriller Tiendaagse | Tien vragen aan Wim Bax

Van 10 juni tot en met 19 juni is het tien dagen lang genieten van spanning met de Nederlandse Thriller Tiendaagse op Hebban. In de rubriek 'Tien vragen aan...' ondervragen we auteurs over het onderscheid tussen Nederlandstalige en vertaalde thrillers, delen ze bekentenissen en vertellen ze over hun leesleven. Vandaag lees je meer over thrillerauteur Wim Bax.

» Lees verder  

De favoriete thrillers van Hebban Thrillerprijs-winnaar Anya Niewierra

Donderdag 9 juni werd bekendgemaakt dat Anya Niewierra voor de tweede keer de Hebban Thrillerprijs in ontvangst mocht nemen. Ze ontving de 2022-editie voor haar meest recente thriller 'De Camino'. Een mooi moment om de auteur te vragen naar haar eigen favoriete thrillers: 'Tijdens het lezen deed ik wedstrijdjes met mezelf: na twee hoofdstukken gokken wie het had gedaan.'

» Lees verder  

De Crime Compagnie bestaat tien jaar en viert dat met een gratis verhalenbundel

Uitgeverij De Crime Compagnie bestaat vandaag tien jaar en dat wordt de hele maand juni gevierd met fikse kortingen en de gratis te downloaden verhalenbundel 'Nr. 10'. Tijd voor Hebban om in gesprek te gaan met uitgever Ilse Karman. Ook kun je het geschenkboek downloaden en organiseren we een winactie.

» Lees verder  

Thriller Tiendaagse | Tien vragen aan Arjan Alberts

Vanaf 10 juni is het tien dagen lang genieten met de Nederlandse Thriller Tiendaagse op Hebban. In de rubriek 'Tien vragen aan...' ondervragen we auteurs over het onderscheid tussen Nederlandstalige en vertaalde thrillers, delen ze bekentenissen en vertellen ze over hun leesleven. Vandaag lees je meer over thrillerauteur Arjan Alberts.

» Lees verder  

Een bijtende, intense Noorse thriller vol familiegeheimen, obsessie en trauma

Met haar debuut werd Silje Ulstein in één klap een bestsellerauteur in Noorwegen. Inmiddels zijn de vertaalrechten van haar thriller aan dertien landen verkocht en is het boek afgelopen week ook in het Nederlands verschenen. Lees alvast meer over 'Serpent', inclusief een sneak preview, ter voorbereiding op het interview met de auteur dat binnenkort op Hebban zal verschijnen.

» Lees verder  

Hoe zou jij deze cold case oplossen? Werk het uit in een verhaal!

Bureau Dupin doet belangrijk en interessant werk: door gebruik te maken van de 'knowledge of the crowd' onderzoeken ze cold cases en proberen die op te lossen door vele verschillende expertises bij elkaar te brengen. In nauwe samenwerking met Hebban roept Bureau Dupin nu schrijvers op om hun fictieve steentje bij te dragen.

» Lees verder  

Verschijnt binnenkort

» Meer verwacht  

Meest gelezen in de afgelopen week

» Wat wordt er nog meer gelezen?  
Prijsvraag

Win 'Haar woorden', de nieuwste thriller van Louise Candlish

Je denkt dat je voorgoed met hem hebt afgerekend, maar niets is minder waar. De nieuwste thriller van Louise Candlish brengt haar hoofdpersonage oog in oog met een man die ze een aantal jaar geleden eigenhandig heeft vermoord. Maak nu kans Haar woorden te winnen in de Hebban winactie.

Louise...

» Doe direct mee  

Populairste nieuws

15 juni - Challenge Top 10 | Een Nederlandstalige debuutthriller
10 juni - Challenge | Een Nederlandstalige debuutthriller
09 juni - Anya Niewierra wint met 'De Camino' de Hebban Thrillerprijs 2022
09 juni - Dit is de winnaar van de Zilveren Strop schrijfwedstrijd 2022!
07 juni - Lees mee in de Hebban Leesclub met 'De laatste stap'
04 juni - Wordt vervolgd - nieuwe seriethrillers in juni & juli 2022
04 juni - De intrigerende en gesloten universiteitswereld van 'Moord in de Rue Dumas'
02 juni - Dit is de eindjury van de Hebban Debuutprijs 2022

JE VOLGENDE FAVORIETE BOEK ONTDEK JE OP HEBBAN

Hebban is de site voor lezers en door lezers.

Elke dag het laatste boekennieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de Hebban Lunchupdate!

Mijn Hebban dashboard | Mijn nieuwsbrieven | Uitschrijven | Privacy statement