11 juni 2024
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
DEZE WEEK NOG MEER KORTING!
We zijn halverwege de Thriller Weken en tot ons grote plezier heeft een aantal uitgevers nieuwe tijdelijke aanbiedingen exclusief aan Luisterrijk beschikbaar gesteld, waaronder thrillers van Stephen King, Jeroen Windmeijer en Samuel Bjørk. Ook zijn we blij dat we de Gouden Strop- en Hebban Thrillerprijs-winnaars met 50% korting kunnen aanbieden. Een (hele kleine) selectie van het grote aanbod spannende aanbiedingen vind je in deze nieuwsbrief. Een spannende luisterweek gewenst!
De duiker
Auteur: Mathijs Deen
Winnaar Gouden Strop. Het tweede deel in 'De Hollander'-serie. Een dode duiker wordt gevonden voor de Duitse Waddenkust, het spoor leidt naar Terschelling. Een nieuwe en confronterende zaak voor rechercheur Liewe Cupido. Voorgelezen door de auteur. 
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Het bloemenmeisje
Auteur: Anya Niewierra
Winnaar van de Hebban Thrillerprijs, en opvolger van het NS Publieksprijs genomineerde De Camino. Voorgelezen door Charlotte Lap.

Tip: 4 thrillers van Anya Niewierra met korting 
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Het Bourne bedrog
Auteur: Robert Ludlum
Eerste deel van Robert Ludlums internationale bestsellerserie omtrent Jason Bourne. Een man wordt meer dood dan levend uit de zee gevist. Voorgelezen door Casper Grimbrère. 

Tip: 5 Bourne-thrillers van Robert Ludlum met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Het geheim
Auteur: Lee Child, Andrew Child
Ga terug in de tijd met Jack Reacher in dit 28e deel van de wereldwijde bestsellerserie van Lee Child. Nu te zien als Reacher op Prime Video. Voorgelezen door Huub Dikstaal.

Tip: 4 thrillers van Lee Child met korting 
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Hex
Auteur: Thomas Olde Heuvelt
Wie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de 17e eeuw met dichtgenaaide mond en ogen. Voorgelezen door Olaf Malmberg.

Tip: 2 thrillers van Thomas Olde Heuvelt met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Verloren pelgrim
Auteur: Wim Bax
Langs de camino naar Santiago de Compostella wordt een Amerikaanse priester dood aangetroffen; zijn keel is doorgesneden. De laatste persoon met wie hij is gezien is de Nederlander Johannes Ordelman. Voorgelezen door Kevin Hassing.

Tip: 2 thrillers van Wim Bax met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Een koude rilling
Auteur: Bernard Minier
In de ijzingwekkende thriller Een kille rilling van Bernard Minier onderzoekt commandant Martin Servaz een reeks onverklaarbare moorden, die in de richting wijzen van een opgesloten seriemoordenaar… Voorgelezen door Casper Gimbrère.

Tip: 7 delen uit de spannende Martin Servaz-reeks met korting
Tijdelijk met 53% korting van € 14,99 voor € 6,99
Helen Fields auteur van de maand
Helen Fields is deze maand auteur van de maand. Dat betekent dat 10 luisterboeken van deze Engelse thrillerauteur exclusief bij Luisterrijk met 50% korting verkrijgbaar zijn.
Tijdelijk met 50% korting!
DEZE WEEK 248 AANBIEDINGEN
WAARVAN RUIM 220 SPANNENDE BOEKEN
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl