Laatste kans om jouw voordeel te harken >>

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online versie »
Jan Linders
 
Deze week extra goedkoop
 

Ook dit jaar doen we er alles aan om zoveel mogelijk versproducten uit eigen streek te halen. Samen met lokale boeren telers, meesterbakkers en vakslagers uit Limburg, Brabant en Gelderland zorgen we dat je elke dag kunt genieten van Vers van dichtbij.

 
 
Komkommers uit eigen streek
 

Normaal gesproken komen komkommers in het najaar niet uit Nederland. Behalve bij Kompany teler René Tielemans uit het Brabantse Boekel! En daar komen onze komkommers natuurlijk vandaan, vertrouwd en dichtbij!

 
Meer uit eigen streek
 
Ontbijt recepten
 

Nu we meer thuis zijn hebben we meer tijd voor een goed ontbijt of uitgebreide lunch. Met onze recepten kun je heerlijk variëren en jezelf een beetje verwennen. Wat dacht je van pannenkoekjes met vers fruit of een super-de-luxe clubsandwich?

 
Aan de slag
 
Korengoud brood
 

Wist je dat vezels niet alleen zorgen voor een goede spijsvertering maar ook het risico op hart- en vaatziekten verminderen? Als beste broodsupermarkt van Nederland helpen wij jou met onze vezelmeter het juiste brood te kiezen.

 
Bekijk de vezelmeter
 
Carnaval
 

Carnaval, Vastelaovend zit in ons hart. Juist ook dit jaar. Spaar daarom vanaf a.s. maandag mee voor de unieke carnavalswimpel en versier samen de straat. Zo vieren we het mooiste feest van het jaar toch een beetje samen!

 
Bekijk de spaaractie
 
Voordeel harken
 

Dit is je laatste kans om voordeel te harken. Nog t/m zondag profiteer je van hoge kortingen en kleine prijsjes.

 
Bekijk alle acties
 
Boodschappen
 

De nieuwste editie van Boodschappen ligt weer voor je klaar in onze supermarkt. Neem ‘m deze week gratis mee!

 
Folder
 
Alle folders app
 
Het voordeel van het zuiden
Jan Linders