Vakantielezen, Maakplaats en boekentips

OBA Algemeen logo Webversie
 
Deze zomer ga ik naar de OBA
Kom deze zomer naar de OBA voor de leukste zomervakantie in Amsterdam. Kinderen kunnen gratis ontwerpen en maken. En je kunt luisteren naar verhalen, avonturen beleven, nieuwe werelden ontdekken, meedoen met lachyoga of letterdans en lekker lang lezen. Je bent deze zomer van harte welkom bij de OBA.
 
 
Vakantielezen
Vakantielezen is op avontuur in een universum van boeken. Wil je deze zomer lekker lezen met je gezin? Meld je dan aan voor Vakantielezen, een gratis online platform met leuke leestips, spelletjes en opdrachten. Elke week heeft een ander thema: Griezelkust, Sprookjeseilanden, Dierenrijk, Sportmanie, Avonturenland en Lachland.
Maakzomer
In onze digitale wereld zijn maakvaardigheden belangrijker dan ooit. Makende mensen zijn creatiever, vindingrijker en hebben meer zelfvertrouwen. Daarom organiseren wij de maakzomer: in acht maakplaatsen kun je deze zomer klooien, experimenteren, ontwerpen en maken met maar liefst 50 verschillende tools. 
 
 
Boekentips
Of je nou ver weg op vakantie gaat of thuis blijft, met een stapel boeken wordt het pas echt zomer. Maar het is moeilijk kiezen. Daarom hebben we de beste jeugd- en kinderboeken voor je verzameld. Wat is jouw lievelingsboek deze zomer?
Gratis tas bij lidmaatschap
Als je deze zomer jeugdlid wordt van de OBA krijg je een toffe knalrode OBA-rugzak cadeau! Die je meteen kunt vullen met de leukste bibliotheekboeken. Wist je dat het OBA-lidmaatschap tot 19 jaar helemaal gratis is? Waarom zou je het niet doen?
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen