Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
maandag 26 oktober 2020
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Dga vervreemdt materialen en bedrijfsmiddelen uit eigen B.V.
Een dga heeft voor in totaal € 400.000 overeenkomsten gesloten met de B.V. waarvan hij enig aandeelhouder is. Uit zijn aangifte blijkt niet dat hij het inkomen of vermogen heeft om zulke hoge bedragen uit te lenen of materialen aan te schaffen.
Lees verder »
5% aanvragers NOW-regeling heeft definitief omzetverlies gemeld
Zo’n 7.500 van de 140.000 bedrijven die gebruikt hebben gemaakt van de eerste NOW-regeling hebben hun definitieve omzetverlies aan het UWV gemeld. Dat accountants of boekhouders nog naar de cijfers moeten kijken, is volgens het UWV een van de redenen voor het relatief lage aantal bedrijven dat de cijfers heeft aangeleverd.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Business-changing cloudplatform voor accountants én cliënten

Visma.net Accountancy is een innovatieve oplossing voor middelgrote en grote accountantskantoren en biedt de meest uitgebreide financiële set functionaliteit. Het platform maakt het mogelijk om diensten volledig zelf vorm te geven en op maat aan te bieden aan cliënten. De software ondersteunt kantoren die zich willen onderscheiden bij de transitie naar een online samenwerking.

Meer weten? Kijk dan op onze website.

Lees verder »
Zorgbonus onderbrengen in vrije ruimte werkkostenregeling
Het ministerie VWS legt in een document met vragen en antwoorden over de Bonus zorgprofessionals COVID-19 onder meer uit hoe de werkgever de bonus netto aan de zorgprofessional kan uitkeren.
Lees verder »
Ministerie SZW publiceert kennisdocument Premiedifferentiatie WW
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een Kennisdocument gepubliceerd over de nieuwe wet- en regelgeving met betrekking tot de premiedifferentiatie WW.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Bied jij ook straks nog toegevoegde waarde? Bekijk deze 10 stappen!

Onzekere tijden vragen om extra voorbereiding! Download nu dit stappenplan en zorg dat jij ook in de toekomst je klant toegevoegde waarde blijft bieden. Lees meer over digitalisering, tariefbepaling en jouw rol richting de klant.

Lees verder »
Unit4 Bedrijfssoftware en Cygnus Atratus introduceren werkprogramma’s voor NOW-subsidie
Unit4 Bedrijfssoftware heeft met partner Cygnus Atratus de handen ineengeslagen om accountants te helpen om alle soorten opdrachten die nodig zijn in het kader van de vaststelling van de NOW-subsidie volgens de voorschriften uit te voeren.
Lees verder »
Hof: Correctie privégebruik bestelauto was terecht
Een koerier past zijn bestelauto zo aan dat de auto alleen geschikt is voor goederenvervoer. In zijn IB-aangifte houdt hij geen rekening met eventueel privégebruik van de auto. De inspecteur is het hier niet mee eens en corrigeert de aanslag.
Lees verder »
CONTENTPARTNER
Hoe neem ik mijn klanten mee in de transitie naar een succesvol advieskantoor? Drie tips

Veel accountants maken de transitie naar een succesvol advieskantoor. Dit betekent dat ze de boekhouding automatiseren en advisering het speerpunt wordt. Maar niet iedere klant zit te wachten op deze transitie. Krijg ik dan een rekening voor ieder telefoontje? Belangrijk dus om je klanten enthousiast te maken voor deze nieuwe manier van werken. De volgende […]

Lees verder »
CONTENTPARTNER
Numblees | Standaardiseren wat er te standaardiseren valt

Bij Numblees wordt een toekomstgerichte werkwijze toegepast, met winstcoaches, een branche georiënteerde aanpak, en een zo hoog mogelijke automatiseringsgraad. Deze nieuwe generatie financieel specialisten zet alles in het teken van de ondernemer en laat zien dat boekhouden ook anders kan.

Lees verder »
OPLEIDINGEN
Box 2 en 3 in 2020: wat te doen met een miljoen?
Fiscaal Vanmorgen
3 november 2020
Post-hbo module Financial Controlling
HAN
29 oktober 2020
MBA Fit for Future
Markus Verbeek Praehep
28 november 2020
VACATURES
IT-auditor
CROP
Senior tax manager
CROP
Supervisor assurance
CROP
Amersfoort
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN