3 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
DHL en PostNL passen groene claims aan na gesprek met ACM
[Nieuws] Pakketbezorgers DHL en PostNL passen hun duurzaamheidscommunicatie aan na een gesprek met de Autoriteit Consument & Markt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Flink gaat voor verschillende nieuwe locaties in Amsterdam
[Nieuws] Flitsbezorger Flink opent de komende tijd meerdere locaties in Amsterdam. De eerste opende deze week de deuren in de Amsterdamse binnenstad.
twitter facebook linkedin
lees verder
Ontdek de toekomst van e-commerce met PostNL op Shopping Today!
[Advertorial] Tijdens Shopping Today deelt Bart Delmulle hoe PostNL de brug slaat tussen online en offline. Leer hoe slimme, data-gedreven logistieke oplossingen jouw webshop een stap verder brengen.
image
image
PostNL mag post en brievenbuspakjes dag later bezorgen
[Nieuws] Vanaf 2026 mag PostNL naar verwachting een dag langer doen om brieven en brievenbuspakketjes te bezorgen. Het vervoersbedrijf had daarom gevraagd, omdat het volume van post afneemt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Shopapp OK overgenomen door Woolsocks
[Nieuws] Woolsocks neemt shopapp OK over. Daarmee is het bedrijf, dat eerder failliet ging, gered.
twitter facebook linkedin
lees verder
MARKETING AUTOMATION FEESTDAGEN
[Advertorial] Maximaliseer je impact tijdens de feestdagen! Binnen de e-commerce is deze periode onwijs belangrijk. Een goede voorbereiding op o.a. Black Friday, Sinterklaas en Kerst is dus cruciaal. Kom daarom op 15 okt (Amsterdam) of 29 okt (Den Bosch) naar de PI University Feestdagen Editie! Leer, netwerk en duik samen met andere professionals in de wereld van CRM, marketing automation & hyperpersonalisatie.
image
image
Tweede Kamer uit zorgen over toename achteraf betalen in winkels
[Nieuws] Achterafbetaaldiensten willen – na online – nu ook in fysieke winkels achteraf betalen op grote schaal mogelijk maken. Kamerleden zijn bezorgd over deze ontwikkeling.
twitter facebook linkedin
lees verder
Richard de Hoop opent Shopping Today
[Advertorial] We openen Shopping Today met een energieke keynote van Richard de Hoop over wendbaarheid, verandering en samenwerking. Ontdek hoe je met jamming en samenwerking van klassiek naar toekomstmuziek kunt gaan tijdens deze inspirerende keynote. Laat je meeslepen in de wereld van wendbaarheid en verandering en creëer samen nieuwe klassiekers! Dit wil je niet missen, bestel nu je ticket!
image
image
Leen Bakker opent zijn eerste stadswinkel
[Nieuws] Leen Bakker heeft in hartje Amsterdam zijn eerste compacte stadswinkel geopend. De winkelketen wil hiermee zijn zichtbaarheid in de stad vergroten en klanten van gemak voorzien. ‘Het is mogelijk om in de winkel producten te bestellen en te laten bezorgen in een andere winkel of thuis.’
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.