Nyt
fra KL
   
Hej Do
KL-nyheder

22.06.23 12:19
Dialogforum på ældreområdet skal understøtte implementering af ældreloven

Dansk Erhverv, Danske Ældreråd, Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), FOA, KL, Røde Kors og Ældre Sagen indgår i samarbejde med ældreministeren som led i arbejdet med at implementere en ny ældrelov.

Læs mere

21.06.23 22:00
KL: Danmark skal have ét samlet cyberforsvar

I et af verdens mest digitaliserede samfund er sikkerheden i den offentlige infrastruktur afgørende for, at vi kan fungere som land. Selvom kommunerne er borgernes primære indgang til den offentlige sektor, står de i dag udenfor det danske cyberforsvar. Derfor skal der investeres i ét samlet cyberforsvar. Med et nyt udspil vil KL bringe kommunernes cybersikkerhed ind i forsvarsforhandlingerne.

Læs mere

digitalisering og teknologi

22.06.23 10:39
Skab grøn omstilling med teknologi og data

Der kigges i stigende grad mod digitale løsninger, når der skal gives bud på, hvordan vi løser klimaudfordringerne. Digitale løsninger kan være med til at mindske CO2-udledningen i kommunen og skabe klimasikring, samtidig med at dette ofte fører til økonomiske besparelser. Hent viden og inspiration på Digitaliseringsmessen 2023.

Læs mere

22.06.23 10:09
Grundkursus ITIL 4 Foundation

KL udbyder i samarbejde med Peopleteam grundkurset ITIL® 4 Foundation. Deltag og få seneste viden om verdens mest udbredte service management rammeværk – nu i den allernyeste version.

Læs mere

22.06.23 10:04
Kursus i den moderne IT-Support

KL udbyder i samarbejde med Peopleteam et to-dages kursus, hvor du lærer teknikker til at forkorte sagsbehandlingstiden, minimere ”ping-pong”-sager og skabe bedre brugeroplevelser gennem god dialog. Du lærer også at forstå, hvad den enkelte bruger har behov for – både hvad angår sagsløsning og kommunikation.

Læs mere

Mvh. KL
Abonnement
Rediger profil og nyhedsbrev
i
i
Ønsker du at afmelde abonnementet
Så gå til din abonnementsoversigt her,hvor du kan ændre dine abonnementer


Har du yderligere spørgsmål?
Kontakt netredaktionen@kl.dk