Zin tipt 5x Wereldhavendagen, aangenaam Aken en de gezondheidsvoordelen van superfood kokos.
Zin Magazine 10

Zin Magazine 10

De dag waarop je moeder sterft, alles over de menopauze & rally rijden in Kent.
Zin
Zussen
Die onverwoestbare band

Niemand die jou beter kent dan je zus, toch? Helemaal waar, zeggen deze zussen. Zij hebben van kleins af aan al zo’n bijzondere band met elkaar, daar komt helemaal niets of niemand tussen. Nú in Zin Magazine.

Zin
Zin weekendtip
5x Wereldhavendagen Rotterdam

Houd jij van spannende excursies op het water, van bijzondere schepen, waterspektakel en ben je benieuwd naar hoe de de slimme haven van de toekomst eruitziet? Kom dit weekend naar de Wereldhavendagen in Rotterdam. Zin tipt 5 must-do's.

Zin
Breinbrekers
Ben je een echte puzzelaar?  

Maak dan nú kennis met Plus Puzzels, hét puzzelblad van Plus Magazine met 64 pagina’s puzzelplezier. Cryptogrammen, Zweedse puzzels, sudoku’s en nog veel meer hersenkrakers op alle niveaus. Nú de eerste 6 nummers voor € 15 met gratis Geheugengids t.w.v. € 9,95.

Zin
Alles kan leiden tot moord
Thrillerauteur Jet van Vuuren

Als je met een serie begint, dan wil de lezer snel het volgende deel. Dat houdt het thrillerbrein van Jet van Vuuren (1956) scherp. Fijn om te weten, want het zojuist verschenen Nieuw bloed, deel een in een serie van drie, smaakt beslist naar meer.

Zin
Voor bourgondiërs en natuurliefhebbers
Aangenaam Aken

Wat Aken zo leuk maakt? De schitterende Dom, het Gotische stadhuis, de gezellige biomarkt op zaterdag, het Couvenmuseum, bijzondere winkeltjes en natuurlijk de warmwaterbronnen. Grenzend aan de natuur van de Eifel en de Belgische Hoge Venen, is het een ideale plek voor een weekendtrip.

Zin
Maak kennis met de digitale fietsroutegids
Lekker toeren met Fietsen123

Ontvang iedere maand 12 nieuwe en unieke fietsroutes in je mailbox. Elke maand verschijnt er een digitale fietsroutegids met een ander bijzonder thema. Bovendien ontvang je nu een extra gids gratis. Dat zijn in totaal 168 nieuwe fietsroutes! 

Zin
Superlekker Superfood
Kies voor kokos

Met kokos kun je alle kanten op: in stukjes, geraspt, als snippers, als vlokken, als dorstlesser, als melk, als olie, op brood en op je huid. Veelzijdig en oergezond. In aanloop naar Wereld Kokosnoot Dag (2 september) zetten we de gezondheidsvoordelen van kokos voor je op een rij en delen we overheerlijke kokos recepten. 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden