Bekijk online

20 februari 2019
 banner banner
Opinie | Vijf cruciale rollen voor een online dreamteam

Adviseur digitale dienstverlening Pieter Pinxtenlegt uithoe gemeenten succesvolle online dienstverlening kunnen organiseren, met vijf cruciale rollen.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Verkiezingen: waarmee rekening houden?

Nog precies een maand en dan gaan de stemlokalen weer open. Met onder andere een aantal nieuwigheden voor de organiserende gemeenten. Een korte vooruitblik.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
ad
Nieuwe gemeentelijke voorwaarden Microsoft

Gemeenten kunnen in hun werkomgeving vanaf nu gebruikmaken van de voorwaarden die Microsoftende VNG zijn overeengekomen. Ook wordt een ondersteuningscentrum ingericht.

Lees meer
 
Den Haag wil eerste gemeente met 5G-netwerk worden

De gemeente Den Haag start dit jaar een grootschalige 5G-proef en spreekt de ambitie uit: in 2020 is 5G werkelijkheid. Daarmee wil de stad de eerste gemeente van ons land worden.

Lees meer
 
VNG: informatiedeling tegen ondermijning

Het gebrek aan wettelijke mogelijkheden om intern informatie te delen, leidt ertoe dat het onmogelijk is om echt als n overheid en integraal te kunnen handelen tegen ondermijning. Dat stelt de VNG.

Lees meer
 
Advertorial
De juiste stappen naar digitale toegankelijkheid
Wat betekent het om slimme oplossingen in te zetten in uw organisatie en datagestuurd te werken? Wat zijn de mogelijkheden en de risicos? Welke afwegingen maakt u daarbij?
Tijdens de vijf inspirerende colleges geven hoogleraren, juridische experts n praktijksprekers aan hoe overheidsorganisaties in kunnen spelen op de technologische en digitale transformatie.
Meer informatie
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Ollongren lanceert kennispunt lokale partijen
Lees meer
 
Amsterdam gaat mogelijkheden verbouwen beperken
Lees meer
 

Uitschrijven