Geef een virtuele knuffel aan de asieldieren voor Dierendag ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
bekijk online
 
 
 
Dierendag: ‘kijk’ en ‘knuffel’ dieren in onze asielen!
Het is vandaag Werelddierendag! Haal jij ook alles uit de kast voor jouw huisdier(en)? Krijgt jouw dier een lekker kluifje, een nieuw kussen of leuk speeltje? Of misschien is het voor jouw dier(en) wel altijd dierendag! Helaas is dit voor veel dieren niet het geval…

De Dierenbescherming vraagt daarom ook juist vandaag extra aandacht voor dieren die het minder makkelijk hebben. Máár, we bouwen er alsnog een klein feestje van. Doe je mee?
Geef een virtuele knuffel aan dier in het asiel
#dierendagvierjethuis
#dierendagvierjethuis
Ben jij thuis vandaag? Mooi! Ga lekker zitten en doe mee aan onze virtuele open dag. Vanaf 11:00 uur ’s ochtends staat jou van alles te wachten! Denk aan een workshop ‘kattenspeeltjes maken’, of kijk mee hoe onze dierenambulance herstelde roofvogels en uilen vrijlaat. Doe een speurtocht in het dierenasiel, maak groenteslingers voor konijnen en knaagdieren en nog veel meer. Wil je weten hoe je meedoet en wat er nog meer op het programma staat?
Lees meer
Knuffel een asieldier
Knuffel een asieldier
Het is ook Dierendag voor onze asieldieren! Veel van deze dieren zijn verwaarloosd, mishandeld of zwervend bij onze dierenopvangcentra binnengekomen. Hoewel onze dierverzorgers ontzettend goed voor al deze dieren zorgen, kunnen ze nog meer liefde gebruiken. Denk jij vandaag ook aan onze asieldieren?
Geef een virtuele knuffel
Vrolijk nieuws voor kinderen
Vrolijk nieuws voor kinderen
Ook op school zorgt de Dierenbescherming graag voor een feestje. Wist je dat de dierenambulance op bezoek kan komen op school? Of dat een scholenvoorlichter van de Dierenbescherming superleuke lessen kan komen geven over dieren? Er staan ook 36 spreekbeurten op onze website, waaronder… een spreekbeurt over Dierendag! En wist je dat er sinds kort een speciale Donald Duck bestaat die bomvol Dierenbeschermingsverhalen staat?
Lees meer
Afmelden
Gegevens wijzigen
Legal disclaimer
Contact opnemen