De situatie was onhoudbaar
Bekijk online versie
27 dieren uit vervuilde woning gehaald
 
Beste Dierenliefhebber,

Maar liefst 27 dieren zijn enkele dagen geleden uit een zwaar vervuild huis in Rotterdam gehaald. De eigenaresse woonde er met haar zoon, dochter en diens twee kinderen plus een groot aantal honden, katten, konijnen, cavia’s, vogels en een schildpad.

Omdat de situatie onhoudbaar was, is in samenwerking met onze inspecteur en diverse hulpinstanties besloten om de dieren uit huis te plaatsen en voor het gezin andere woonruimte te zoeken.

Bekijk de foto’s › 
 
Update gered katje
UPDATE GERED KATJE
Kitten Smoezel werd begin december op het nippertje gered van een perscontainer bij een vuilverbrander. De dierenambulance ving het schuwe katje op, waarna gastouder Marga zich thuis over hem ontfermde. We waren benieuwd hoe het nu, ruim zes weken later, met Smoezel gaat en belden Marga voor een update.

Zo gaat het nu › 
 
DIERENBESCHERMERS GEËERD
De Ida Zilverschoonprijs is onlangs op diverse plaatsen in Nederland uitgereikt aan vrijwilligers(groepen) van de Dierenbescherming die zich actief inzetten voor de dieren. Zoals de kinderdierenambulance en het project dierenbuddy, dat ouderen en chronisch zieken ondersteunt bij de verzorging van hun huisdier.

Dit zijn de winnaars › 
Dierenbeschermers geëerd
 
KORT NIEUWS
Diervriendelijker beheer ganzen: zo kan het ook
Inspectiezaak: Honden werden ruim een jaar niet uitgelaten
Hond gedumpt in boodschappentas
 
COLOFON
Dierenm@il is een uitgave van de Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren en verschijnt elke drie weken.
Wij zijn sterk afhankelijk van giften. Steun ons!
CONTACT
Dierenbescherming
Tel.: (088) 81 13 000 
vraag@dierenbescherming.nl
www.dierenbescherming.nl
 
De Dierenbescherming op Facebook De Dierenbescherming op Twitter De Dierenbescherming op Linkedin De Dierenbescherming op Youtube
Liever geen Dierenm@il meer ontvangen? Meld je hier af.