Yanmar CE stapt over naar Premium Rood
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Dieselmotor blijft voor Deutz de kurk waarop de zaak draait
Yanmar CE stapt over naar Premium Rood
Yanmar Compact Equipment heeft een in het oog springende Premium Red kleur gekozen voor al zijn machines wereldwijd. Met de nieuwe Premium Red lakkleur wil Yanmar een signaal afgeven dat het klaar is voor de toekomst.
Lees verder >
(advertorial)
www.bouwmachineskennisdag.nl
Bezoek de BouwMachines Kennisdag
De materieelbranche moet nieuwe technieken omarmen om duurzaamheidsdoelen te realiserenDe 6e editie van de BouwMachines Kennisdag staat daarom in het teken van 'Praktisch Innoveren'. Kom kennis halen en netwerken op 15 maart a.s. Wij zien u dan!
Topcon Positioning Netherlands breidt servicelocaties uit
Topcon Positioning Netherlands breidt haar netwerk van dealers en servicelocaties voor lasers drastisch uit. Er zijn nu vier hoofddealers van Topcon laserapparatuur en eindgebruikers kunnen voor service terecht bij meer dan 150 servicelocaties verspreid over het land.
Lees verder >
Rookverbod voor hele werkomgeving
Vanaf 1 januari 2022 geldt een rookverbod voor de gehele werkomgeving. Dat betekent dat rookruimtes binnen vanaf dan gesloten moeten zijn en het verboden is om te roken op alle werkplekken.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 10,75 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright