Opgewekte berichten voor het betere leven
Zin 5

Zin 5

Eenvoudig online bestellen en nu kosteloos thuisbezorgd met kortingscode GRATIS
Zin
Bomen praten!
Virtueel de natuur in

Dankzij Staatsbosbeheer kun je prachtige digitale wandelingen door Nederland maken. Wel zo veilig. En we hebben gelijk wat leuke weetjes voor je verzameld. Wist je dat: bomen kunnen tellen, voor hun kinderen zorgen en zelfs een soort internet hebben?

Zin
‘Ik blijf hier niet hoor. Ik ga weg!’ roept m’n moeder
Mantelzorger in coronatijd

De moeder van Corrie Verkerk (1957) is dementerend. Omdat verzorgenden niet langer kunnen komen, is Corrie bij haar moeder in quarantaine gegaan. Zwaar, maar óók onvergetelijk. Corrie deelt hun dagelijks lief en leed met ons.

Zin
Zin spreekt Henny Vrienten & win zijn nieuwe boek
‘Een liedje hoort eigenlijk niet op papier te staan’

Alle liedteksten die Henny Vrienten schreef staan in het nieuwe boek De een is de ander niet. Aangevuld met korte verhalen en tekeningen. Wij spraken hem over dit nieuwe project: “De teksten van Doe Maar waren jonge-honden-teksten, met het gelijk van de onwetendheid.”

Zin
Zin & Kosmos Uitgevers
Begin met niksen

In ‘Niksen’ leer je van expert en journalist Olga Mecking hoe jij door nietsdoen creatiever, ontspannen en gezonder wordt. In een wereld die verwacht dat we constant output leveren, en waar thuiswerken het nieuwe normaal is geworden, is niksen (de kunst van het nietsdoen) moeilijker dan het klinkt. Gelukkig kan niksen altijd én overal, thuis, op je werk en onderweg!

Zin
Deze thuisquarantaine biedt nieuwe kansen
Vera vlogt

De thuisquarantaine grijpt Vera (1949) aan om een oude hobby nieuw leven in te blazen “Ik volgde ooit een workshop Vloggen voor 50-plussers. Door tijdsgebrek heb ik er nooit echt iets mee kunnen doen. Nu heb ik alle tijd en het leidt mij af van mijn zorgen.”

Zin
Schrijver Bart Chabot over zijn vier zoons.
‘Ik ben zelf deels ook nog altijd een kind’

Vijfenzestig jaar is Bart Chabot nu. In korte tijd heeft hij een hersentumor en een hartoperatie overleefd. Is hij afgetopt met een bloedvergiftiging die hem bijna fataal werd. Chabot is bij vlagen zo energiek, dat hij bijna struikelt over zijn woorden. “Ik ben in vorm. Al meer dan een jaar.”

Zin
Aanbieding: 3x Zin + tijdschriftenpakket
Speciaal voor alle thuisblijvers

Ben je in deze tijd wel toe aan wat leesplezier? Met deze mooie aanbieding is thuisblijven minder erg: Geef jezelf (of een ander) een proefabonnement op Zin cadeau en ontvang 3 tijdschriften naar keuze, samen voor maar € 19,50. Stel je eigen tijdschriftenpakket samen, met keuze uit meer dan 10 verschillende titels. Van Kijk tot Roots, van delicious. tot FietsActief (bekijk hier alle deelnemende titels).

Binnen een uur ontvang je per e-mail een unieke kortingscode waarmee je de 3 gratis tijdschriften naar keuze kunt bestellen. Het abonnement stopt automatisch.

Zin
De Máxima-enquête
Wat vind jij?

Onze collega's van Vorsten willen graag weten hoe er over Máxima wordt gedacht anno 2020. Geef jouw mening en maak kans op een mooie prijs!

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer