Bekijk dit bericht in je browser
februari 2021
Digital Reaction Plan
 
Wie digitaal sterk staat, is beter voorbereid.

Of het nu gaat om een virus, waterschade, hacking of een andere onvoorziene gebeurtenis: als bedrijf heb je niet altijd alles controle. Maar continuïteit is cruciaal, in welke omstandigheden je ook belandt.

Heb jij al een plan D? Ontdek hoe jouw bedrijf zich kan voorbereiden en start online de gratis en gepersonaliseerde quickscan.

 
Start de quickscan
Laat het zoemen met bloemen rond je akkers!
 
Jaarlijks organiseert Inagro een groepsbestelling bloemenzaden voor bestuivers en plaagbestrijdende insecten. Tussen begin januari en 5 maart kan je zaden bestellen voor voor een bloemenakker of -weide.

De samenstelling van de bloemenmengsels zijn vooral gericht op landbouwers met een minimale impact naar verruiging toe voor landbouwpercelen, maar kunnen dus eventueel ook op andere locaties in de nabijheid van landbouwpercelen gebruikt worden. Iedereen kan inschrijven op deze groepsaankoop.
 
Bestellen
Vlaams beschermingsmechanisme: steunperiode maand januari
 
Ondernemers in het Vlaamse Gewest die door de beperkende coronamaatregelen te kampen hebben met een omzetdaling van minstens 60% in de maand januari 2021 t.o.v. de overeenkomstige periode in 2020, kunnen steun aanvragen. Wie verplicht moet sluiten, kan voor de sluitingsperiode steun aanvragen zonder de omzetdaling aan te tonen.

Belangrijk: deze premie kan je aanvragen vanaf 16 februari tot en met 15 maart 2021 op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Lees zeker de handleiding voor de aanvraag en de veelgestelde vragen. Bereid je aanvraag zorgvuldig voor: elke manuele aanpassing (rechtzetten van fouten na de indiening) vertraagt het uitbetalingsproces.


Wist je dat...
 
  • Martijn D'Hoop van 't Waterhof uit de Kweekstraat ondernemer van het jaar werd tijdens het Gala van Ingelmunster? Je kan de online show hier herbekijken.
  • Voka alle West-Vlaamse familiebedrijven uitnodigt voor een unieke Family Business Happening op donderdag 25 maart?
Dienst economie | economie@ingelmunster.be | T 051 33 74 49
   

Je profiel aanpassen - Uitschrijven