Bekijk deze e-mail in je browser

Digitale strategie? DEN helpt je verder


Ook voor DEN is cyber security een belangrijk thema. Helaas ging bij de vorige verzending technisch iets mis en dat is inmiddels gelukkig aangepast.

Vrijdag 16 juni publiceerde staatssecretaris cultuur en media, Gunay Uslu de Uitgangspunten Cultuursubsidies 2025-2028. Hierin stimuleert ze organisaties in hun activiteitenplan aan te geven wat de digitale strategie voor de komende vier jaar is. Heb je nog geen digitale strategie? Geen nood! DEN helpt je op weg. In deze nieuwsbrief lees je welke elementen je mee kunt nemen bij het bepalen van de digitale strategie van jouw organisatie. Zo kun je aansluiten op de richtlijnen die zijn vastgesteld op beleidsniveau. 
Digitale strategie: zo begin je

Ga aan de slag met de volgende elementen

Start met deze tool

De Digitale Transformatie Scan is een zelfscan voor organisaties die je inzicht geeft in welke fase van digitale transformatie je organisatie zich bevindt en biedt concrete vervolgstappen. Doe de scan!

Stel je digitale strategie op

Ontdek onze zelfstudie Module Digitale Strategie. Hierin staat een stappenplan om direct te starten met het opstellen van je digitale strategie. Een digitale strategie helpt om je ambities concreet te maken, zodat je met je organisatie stappen kunt zetten in digitale transformatie. Bekijk de module.

Toegankelijkheid en inclusie

Vaak weet je goed welk publiek je bereikt, maar besef je ook welk publiek je misschien nog niet bereikt? Veel mensen ervaren een drempel wat betreft cultuurbezoek. Digitaal helpt je om deze drempels te verlagen. Het maakt aanbod toegankelijker, geeft ruimte voor context en kan bijdragen aan inclusie. Klik hier voor meer informatie over inclusie en digitale toegankelijkheid

Duurzaam met digitaal

Het publiek van de toekomst vraagt maatschappelijke betrokkenheid en bewustzijn van organisaties. Ook wat betreft duurzaamheid. Aan de andere kant wordt juist deze generatie steeds digitaler. Den biedt kennis hoe je duurzaamheid kunt vergroten met digitale transformatie. Lees meer over duurzaam met digitaal

DEN Academie en Werktuig PPO

De DEN Academie helpt je kennis te ontwikkelen op verschillende onderwerpen van digitale transformatie zoals innovatief werken, digitaal leiderschap, toekomst verkennen en online cultuureducatie. Vraag Werktuig PPO aan voor financiering van de opleiding. Lees meer over de financiering en het DEN Academie aanbod.

Tip: Er zijn nog plekken beschikbaar voor het programma Digitale Strategie & Innovatie voor directeuren en senior managers dat begint op 6 oktober. Schrijf je hier in!

Lees meer
DEN bundelt kennis en inspiratie over digitale transformatie en het ontwikkelen van een toekomstbestendige strategie. Ga vandaag nog aan de slag! Heb je een vraag? Neem contact op met een van onze adviseurs.
Twitter
LinkedIn
Website
DEN is dé aanjager van digitale transformatie voor cultuur. Wij signaleren trends, ondersteunen innovatie, ontwikkelen kennis en bieden praktische tools om direct mee aan de slag te gaan.

Copyright © 2022 DEN, alle rechten voorbehouden.

Iets wijzigen?
Update je voorkeuren of meld je af voor deze nieuwsbrief.