Nieuwsbrief week 12, 2018
moto73 Border
MOTO73

Dijken weer open

De Rechtbank in Arnhem heeft gesproken en nadat de dijken in de Lingewaard – aan de Waal tussen Arnhem en Nijmegen – een paar jaar in de weekenden en op feestdagen gesloten waren voor motorrijders, is het hoge woord er nu echt uit!

MOTO73

Promotie

Op zoek naar een echt motorhotel?

De tijd dat motorhotels louter schimmige naar olie ruikende tentjes waren, ligt gelukkig achter ons. MoHo Motorhotels zijn specifiek op motorrijders gerichte hotels in de mooiste gebieden om te rijden. Denk aan Duitsland en Oostenrijk, maar ook Zwitserland en Kroatië.

De nieuwe MOTO73 is uit

Heel veel introducties: we rijden de gloednieuwe KTM 790 Duke, maken de eerste meters met de nieuwe BMW F850GS en rijden ook nog de vernieuwde Yamaha MT-07.

  • Duim kwijt en willen blijven motorrijden? Het overkwam Jan Frantsen!
  • Op winters avontuur met de Mash Family Side
  • Exclusieve vooruitblik op Bo Bendsneyder in de Moto2
MOTO73
MOTO73

Ducati groeit maar door

In de tijd dat de motorverkopen op hun gat liggen, groeit Ducati desondanks stug door. Sterker nog, over de afglopen 36 maanden groeide nam de omzet van het Italiaanse motormerk met liefst vijftig procent toe. En zoals het eruit ziet, gaat dat alleen maar verder groeien…

MOTO73

Yamaha TMAX SX Sport Edition

Alsof een gewone TMAX nog niet sportief genoeg is, komt Yamaha nu met de Sport Edition van de TMAX SX. Behalve de inmiddels kenmerkende Racing Blu-blauwe wielen, is er meer wat de Sport Edition van de reguliere SX scheidt.

moto73 Border
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer