View this email in your browser
Fordelsklub
Der bliver inden for kort tid ikke sendt flere nyhedsbrev ud da der er lavet en FORDELSKLUB som giver dig mange flere tilbud samt bedre priser end der er på www.altideals.dk 
 
Hvad kan du få ud af denne fordelsklub?

Tilmeld dig én måned her>> (50 kr.)

Tilmeld dig tre måneder her >> (100 kr.)
Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en periode svarende til den foregående abonnementes udløb(1 eller 3 mdr.).
Du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

Hvad kan jeg få ud af denne klub som medlem ?

A. 10 % rabat på alle fremtidige køb i fordelsklubben
    Specielle priser og tilbud som kun findes på siden.
    Adgang til nye produkter før alle andre.
    Nyhedsbreve med ekstra tilbud

B. I fordelsklubben er mange af produkterne til halv pris + du modtager en kode
    der giver yderligere 10 % i rabat.

    På siden finder du produkter inden for:

Gaveidéer
Mange spændende artikler som kan bruges som gaver eller værtindegaver.

Sundhed og velvære
Danmarks største udvalg af pilleæsker - Bæredygtige produkter – Velvære behandlinger – CBD olier – Behandlinger til KOL, Astma og Allergi – Produkter til at lindre smerter – Produkter til at bekæmpe støvmider og meget mere.

Udvalgte produkter
Produkter som er specielt udvalgt med rabatter samt produkter som kun vil være tilgængelige i en kort periode.

Briller
De populære magnet læsebriller i mange forskellige farver og modeller – Make Up brillen der gør det nemmere at lægge en Make Up – Læsebriller og solbriller som kan foldes sammen så ikke fylder meget – Solbrillen som automatisk tilpasser sig lyset.

Sikkerhedsprodukter
Her finder du små geniale sikkerheds produkter til dit hjem eller når du er ude at rejse. Der er også produkter der kan bruges til din personlige sikkerhed.

Ure
Du kan finde flotte ure til dig selv, eller som personlig gave, evt. med indgraveret besked, eller dedikeret til en far, bedstefar eller søn.

Hvad koster det at blive medlem?
For at få adgang til ovenstående klub/tilbud og rabatter kan man vælge i mellem et månedligt Vælg imellem abonnement til kr. 50,00 eller et 3 måneders abonnement til kr. 100,00

Der er Ingen bindende periode da man altid kan sige sit abonnement op før næste trækning i henhold til det abonnement som man vælger.

Man kan ikke få rabat eller adgang til medlem klubbens tilbud hvis man ikke er medlem

Abonnementsbetingelser for Altideals Medlemsklub
Altideals Medlemsklb fungerer som en fordelsklub, hvor medlemmerne kan opnå store rabatter og besparelser på en masse forskellige varer. medlemskabet på Altideals Medlemsklub er et abonnement der betales løbende. Betalinger hos Altideals Medlemsklub foregår med betalingskort (Dankort-Visakort og Mastercard), og betalingsgebyrer afholdes af Altideals Medlemsklub. De er dermed indeholdt i de produktpriser og priser på medlemskab, som er oplyste.

Det er kun privatpersoner som er fyldt 18 år, der kan blive medlem - det er dermed op til den enkelte, at være ansvarlig for dette.

Alle betalinger sker til og håndteres af Tryus Aps, Kloster Vej 4, 4640 Faxe, og betalinger gennemføres af ePay A/S og Reepay A/S med Bambora, Clearhause, Bambora, NETS og Teller som kortindløsere.

Din accept af abonnementsbetingelserne
Accepterer du de gældende abonnementsbetingelser på Altideals Medlemsklub, accepterer du via dette, at Altideals Medlemsklub må trække det fulde medlemsbeløb periodevist, indtil du vælger at opsige abonnementet. Det løbende abonnement kan opsiges, så snart du har lyst.

Ved dit første køb, modtager du en kvittering på e-mail.
Du kan kun gøre brug af de 7 dages prøve periode en gang hver. 12 måned pr. hustand. Ved genindmeldelse betales der derfor det løbende medlemsbeløb, sker dette inden for en løbendene medlemsperiode fra du opsagde dit medlemskab, beholder du dine optjente fordele.

Opsigelse, bindingsperiode og medlemskab
Du kan opsige dit medlemskab ved at afmelde manuelt på hjemmesiden i alle hverdage, har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail på info@altideals.dk. Af tekniske- og sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at opsige medleskabet 48 timer efter hver lagt ordre. Opsiger du dit medlemskab, vil du miste alle dine fordele og ikke have adgang Altideals Medlemsklub efter indværende måned afsluttes. Efter dit medlemskab er opsagt vil der ikke blive trukket yderligere beløb på din konto, medmindre du vælger at genaktivere dit medlemskab hos os ved at tegne et nyt abonnement til på Altideals Medlemsklub.

Tilladelse, indsigelse og procedure ved nyt kort
Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tiladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto. Herefter vil vi i stedet fremsende en faktura, hvis du ikke har opsagt aftalen. Hvis du opdager en eller flere uautoriserede debiteringer, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen. Hvis kortet ikke længere kan bruges (f. eks. pga. udløb, spærring mv.), og du ønsker at forsætte dit medlemskab, skal vi bede dig opsige aftalen med os, og indgå en ny aftale, med dit nye kort.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold
Selve indmeldelsen på Altideals Medlemsklub er bindende fra det øjeblik, hvor du køber dit første abonnement - derved tages dit medlemskab i brug, og du er som medlem på Altideals Medlemsklub, og kortholder, forpligtet til at betale fuldt beløb for hele din medlemsperiode samt efterfølgende abonnementshævninger. Dette indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab. Ved din accept og af abonnementbetingelser samt handelsbetingelserne bekræfter du at være over 18 år og bemyndig til at indegå denne aftale, vi gør for god ordens skyld opmærksom på at det er ulovligt at oplyse forkert alder ved at foretage denne accept.

Proceduren for abonnementshævning
Dit medlemskab hos Altideals Medlemsklub bliver automatisk fornyet efter hvilket abonnement du har valgt  Efter første medlems måned overgår dit abonnement automatisk til det faste måneds abonnement på 50 kr. pr. måned eller 100 kr. for 3 måneder.

Hvis betaling af medlemskabet ikke sker senest ved forfald, grundet den afvises af Nets, banken, betalingsudbyderen eller af anden årsag, hæves restbeløbet måneden efter, indtil det skyldige beløb er betalt, altså de måneder du har været medlem.

Når dit medlemskab er opsagt vil der ikke blive opkrævet yderligere beløb fra din konto, medmindre du vælger på et senere tidspunkt at genaktivere dit medlemskab.

Altideals Medlemsklub forbeholder sig ret til at lukke adgangen til medlemskabet, samt annullere eventuelle åbne ordre der er i strid med de gældenen medlemsbetingelser, såfremt der findes en god grund til at tro, at medlemskabet overforbruges eller misbruges.

Fortrydelsesret
Når du handler på Altideals Medlemsklub er dit abonnementskøb tilknyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra det tidspunkt hvor du opretter dit abonnement. Der er kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse, da du har indgået en aftale om et abonnement. Hvis du vælger at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du returnere de produkter, som du har købt til medlemspris, da købet er betinget af, at du på købstidspunktet har et medlemskab til Altideals Medlemsklub, som ikke efterfølgende er bortfaldet på grund af din udnyttelse af fortrydelsesretten. Der gælder samme regler for returnering af sådanne produkter, som hvis du havde fortrudt det pågældende køb og de skal sendes retur i uåbnet og i original emballage.

Hvis du fortryder købet af abonnementet, skal du betale for den periode, hvor abonnementet har været i kraft. Det vil sige, at der i forbindelse med tilbagebetaling af abonnementsprisen vil blive fratrukket rimelige omkostninger for denne periode. Ved annullering og returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, uåbnet og i original emballage.
Facebook
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Try Us Aps · Klostervej 4 · Faxe 4640 · Denmark