+ Griekse sinaasappelcake
delicious.
Portokalopita
Griekse sinaasappelcake

Waarom zo'n punt portokalopita onweerstaanbaar is? Door het olijfoliebeslag gaan krokante kruimels filodeeg! Voorpret in de vorm van cake, vooral als je deze zomer naar de Griekse kust trekt.

delicious.
Flatbread, pizza of pinsa...
Wat is pinsa en wat kun je er allemaal mee?

De toppings zijn vergelijkbaar met die van pizza en bestaan meestal uit een combinatie van tomaat en mozzarella als basis. Toch zou de serieuze pinsa-enthousiast beweren dat een pinsa gemakkelijker te verteren, en daarmee gezonder, is dan de gemiddelde pizza. Waarom? 

delicious.juni
Zon op je bord!

Het is (bijna) zomer, dus brengen we je de zon op je bord! Van een simpel & snel BBQ-menu tot zomercocktails met chorizo-bitterballen en de allerbeste borrelplanken. En heb je na de borrel geen ruimte meer voor een hoofdgerecht? Maak dan een dessert met vers seizoensfruit. Borrelhapjes en toetjes: meer heb je niet nodig om de zon op je bord te proeven. Heerlijk!

Bestel het juni-nummer nú in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel.

delicious.
delicious.
Royale hoeveelheid spice!
Za’atar-citroenkip met kruidige kikkererwtendip

Deze kip wil je. Dus maak een uitstapje naar de Turkse supermarkt en sla flink Midden-Oosterse smaakmakers (granaatappelmelasse! sumak! komijn!) en verse kruiden in. Za’atar geeft een heerlijk warme sesamsmaak aan de kip, met frisse, kruidige hinten van tijm en oregano. Vergeet ook de dip niet!

delicious.
Voor je wekelijkse repertoire
Tomatensaus maken: tips, tricks én het recept van een topchef

Niet zomaar een recept, tomatensaus maken hoort bij de opvoeding! Niet van je ouders geleerd? Geeft niks, wij leren je de basis! Van het type tomaat tot de optimale tijd om je saus te laten pruttelen. We’ve got you.

delicious.
Culi-tip
Ga eten bij sterrenchef Emile van der Staak en Freddy Tratlehner in ARTIS

Nog geen plannen voor komende week? Je kunt naar het Artisplein in ARTIS, daar worden drie diners georganiseerd met als thema ‘De heruitvinding van ons eten’. Hoe dat eruit ziet? 

delicious.
Bonen op je bord
Alles over tuinbonen + 13 recepten

Er gaat niets boven verse tuinbonen met een drupje olie, verse kruiden en wat zoutvlokken. Wat je er nog meer mee kunt, en hoe je ze bereidt (dubbeldoppen of niet?) delicious. geeft tips!

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden