Discovery World inspireert!

6 years ago
  • Html
  • Text
Alpe d'HuZes voor alle digitale kijkers van DELTA!
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
Discovery World inspireert!
Discovery World inspireert!
Alpe d'HuZes voor alle digitale kijkers van DELTA!
Win VIP kaarten Concert at Sea!
Cartoon Network Voetbalacademie 2013
Magic of the 70’s Weekend!
Discovery World inspireert!

Discovery World vertelt je over adembenemende landschappen, fascinerende mensen en ongelooflijke verhalen uit de hele wereld. Discovery World, Zender van de Maand juni, inspireert je en laat zien hoe de wereld zich heeft ontwikkeld. Van programma’s over prehistorische werelden en de oudheid tot  avontuurlijke ontdekkingstochten. Discovery World graaft diep in fascinerende onderwerpen en plaatsen ver verwijderd van je dagelijkse bestaan. Discovery World ontsluit de meest intrigerende, inspirerende en onbereikbare delen van de wereld. Tijdens deze maand, waarin Discovery World Zender van de Maand is, geeft Discovery maar liefst 5 van deze rugzakken weg. Wil jij kans maken op één van deze goedgevulde goodiebags? Doe dan mee met de prijsvraag van Discovery World en wie weet heb jij binnenkort zo’n speciale, goedgevulde rugzak in huis!

Deel dit artikel:     
Lees verder
 
Alpe d'HuZes voor alle digitale kijkers van DELTA!

Het digitale themakanaal Best 24 staat op donderdag 6 juni de hele dag in het teken van de sportieve inzamelingsactie Alpe d’HuZes. In een marathonuitzending, van 12.00 uur tot 21.15 uur, doet de zender live-verslag van dit sportieve evenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Deze marathonuitzending bestaat uit live beelden van de wielerkoers en finish, aangevuld met videoreportages en interviews die door verslaggevers op de berg worden gemaakt. Best 24 zorgt er op deze manier voor dat supporters en andere geïnteresseerden geen seconde van het evenement hoeven te missen. Best 24 is van 5 tot en met 10 juni door alle digitale kijkers van DELTA te ontvangen, via kanaal 41.

Deel dit artikel:      Lees meer
Win VIP kaarten Concert at Sea!

Begin je zomer zonnig en feestelijk met het leukste festival van Nederland: Concert at Sea. Geniet in een gemoedelijke, gezellige sfeer van vele topmuzikanten. Tijdens dit festival geeft Bløf (uiteraard) een geweldig optreden, zo ook James Morrison, Kane en Racoon. Wil je behalve gratis toegang ook zaterdagmiddag 29 juni a.s. op het VIP-dek staan? Doe dan mee met onze speciale Concert at Sea fotowedstrijd.

Deel dit artikel:      Lees meer
 
 
Cartoon Network Voetbalacademie 2013

Cartoon Network gaat op zoek naar jong voetbaltalent in Nederland! Na het succes van CN Voetbalacademie met Robin van Persie is het deze keer de beurt aan Lukas Podolski (spits bij Arsenal). Vanaf 8 juni kunnen kinderen een video met hun beste voetbaltrucs uploaden op de Cartoon Network website en in juli kan er dan gestemd worden op de favoriete trucs. De winnaar van vorig jaar, een meisje genaamd Jeslin Niens, kon op heel wat aandacht rekenen in de pers met o.a. interviews in ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Jeugdjournaal’. De inzending met de meeste stemmen wint een heuse trainingssessie met Lukas en vliegt daarvoor naar Engeland om te voetballen op het veld van Arsenal, samen met winnaars uit heel Europa. Begin alvast te oefenen! www.cartoonnetwork.nl.

Deel dit artikel:      Lees verder
Magic of the 70’s Weekend!

In het weekend van 8 en 9 juni pakt 192TV uit met een Magic of the 70’s Weekend! Van Grease tot Meatloaf, van Blondie tot Peter Maffay en van The Rolling Stones tot David Bowie, de meest exclusieve clips komen voorbij in dit feestelijke weekend. Het 70’s Weekend start al op vrijdagavond, 22.00 uur, met een speciale 70's Dance Classics! 192TV is te ontvangen via kanaal 192 (Pluspakket).

Deel dit artikel:      Lees meer
 
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2013 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019