Onleesbaar? Bekijk online.

08 MRT

EVENTFLITS
RSS feed Volg ons op Twitter
[Alt-Text]

Disrupties zijn geen bedreiging maar een kans

Vipin Moharir, CEO van ICT-speciaist Nintec uit Zoetermeer, is één van de topsprekers op het Automotive Insiders evenement ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’, dat 22 maart aanstaande in Bunnik wordt gehouden.

Hij zal zorgen voor een wake up call door te laten zien waar de traditionele structuur van de auto- en schadeherstelbranche gevoelig is voor disruptie. Een ontwikkeling die voor marktpartijen - zowel bestaande als nieuwe toetreders - niet alleen een bedreiging betekent, maar ook kansen oplevert. Wat Moharir beschrijft als het ‘Automotive Ecosysteem’, is onderhevig aan verandering. Niet in de laatste plaats doordat ecosystemen uit andere retailsectoren en industrieën in elkaar overvloeien. Daar speelt technologie een hoofdrol. Twee voorbeelden: een wasstraat die herkent of een te reinigen auto een bepaalde schade heeft en dit via een online platform (in de cloud) naar de berijder kenbaar maakt of deelt met een schadeherstelbedrijf dat behoort tot het partnernetwerk van de betreffende wasstraatexploitant. Of een consumentenplatform dat via een app als een regisseur gaat zitten tussen de consument – zakelijk of particulier – en de schadehersteller - al dan niet in relatie met een verzekeraar. Maar dat kan ook via een retailer die een heel andere relatie met de betreffende consument heeft. De hamvraag is, wie heeft straks de regie? En is dat een partij binnen of buiten de branche?

Vipin Moharir is een expert op gebied van ICT-toepassingen en ontwikkelingen binnen de automotive branche. Hij biedt strategische, technologische oplossingen aan voor uiteenlopende en toonaangevende automotive organisaties. Hij zal de deelnemers gezien de actualiteit van de veranderende schadebranche ongetwijfeld inspireren met zijn presentatie over de disruptieve factoren die de autosector en specifiek de schadebranche raken. Andere sprekers zijn Toine Beljaars van de nieuwe afdeling Schadeherstel van Bovag en Jonas Gunnarson, VP van de business unit van Car-O-Liner uit Zweden. Centraal op de bijeenkomst van 22 maart staat de uitreiking van de Autoschade Awards. Automotive Insiders en reviewwebsite Opiness.nl hebben samen het initiatief genomen voor deze prijzen, die puur zijn gebaseerd op klantbeoordelingen. Er zijn twaalf regionale Schade Awards te verdienen, één Award voor het beste landelijke autoschadebedrijf en één Award voor de Beste Autoschadeketen. Op de bijeenkomst wordt tevens de nieuwe uitgave van de Aumacon Top 25 Schadeketens gepresenteerd: de eerste honderd deelnemers krijgen deze editie t.w.v. 175 euro zelfs cadeau! Redenen genoeg dus om 22 maart in uw agenda te blokkeren en in te schrijven voor het AI-event ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’.

Klik hier voor het programma en meer informatie



Vipin Moharir, CEO Nintec

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door onze business partners:

BHG Bovemij BHG RecyBEM

Automotive Insiders: bron van kennis, inspiratie en business!

Word lid!

Automotive Insiders

Volg ons ook op

Het grootste onafhankelijke managementnetwerk nodigt je uit lid te worden van de Automotive Insiders Societeit.

Contact
Agenda
Societeit
Cursus
Terugblik & Blog

Twitter
RSS

[Alt-Text]

Deze e-nieuwsbrief wordt periodiek verzonden. In deze e-nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws van Automotive Insiders. Incidenteel wordt een extra nieuwsbrief verstuurd.

Wanneer u deze e-nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden.