En dan overkomt het je. De onverwachte wending die het leven neemt laat je de boel van een heel andere kant bekijken. Dat je daar niet eerder op kwam! Hier ligt mijn kracht, dit ben IK. Zin-lezers over dat moment.
Zin

Interviews en Zin-lezers

Dit ben ik!

Hoe word je jezelf, en wie is dat dan? Zin 3 staat boordevol interviews en lezersverhalen over mensen en hun 'echte ik'. Zoals Fiona, die werd geboren als jongen maar zich een meisje voelde. “Vroeger durfde ik niet in de spiegel te kijken omdat ik schrok van de vreemde man die mij aanstaarde.”

Zin

Zin redactie

Vijf Instagram tips

Je hebt een Instagram-account en nu? Hoe weet je wie je moet volgen en welk account nu echt heel leuk is? Wij zoeken het elke maand voor je uit. Handig!

Zin

Win met Zin

246 prijzen!

De nieuwe Zin is uit en er zijn weer veel prijzen te winnen. Van tickets voor een speciale Zin-voorpremière in EYE (klik hier) tot dvd’s, dagjes uit en boeken.

Zin

Zin met TUI

Ontdek Sicilië

Op Sicilië geniet je van cultuur, natuur én culinaire hoogtepunten. Want op dit eiland met de meeste zonuren van Italië denkt iedereen in recepten. Kom alvast in de stemming met dit caponata-recept. Of klik meteen door naar een complete 8-daagse fly-drive Food&Wine, speciaal samengesteld voor Zin-lezers.  

Zin

Zin met Voordeeluitjes

De parels in de natuur

Zoek jij een charmant hotel aan de rand van een prachtig natuurgebied? Bekijk dan wat Voordeeluitjes.nl je te bieden heeft in Nederland en Duitsland. Ga je de bossen van Assen ontdekken, kies je voor een heerlijk weekend weg in Rijnland-Palts of verblijf je liever 3 dagen in de Berkenvallei bij Zutphen?

Zin

Zin redactie

5x eropuit

Festivals, theatervoorstellingen, films, tentoonstellingen... Zoveel te doen, zo moeilijk om te kiezen. Dus wij helpen een handje, met deze vijf tips.

Zin

Zin redactie

Lezend het weekend in

Daniëlle Bronsgeest (1974) is senior eindredacteur bij Zin. En dol op boeken. Ze gaat steevast lezend het weekend in en helpt je gretig hetzelfde te doen!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer