75 sterke vrouwen genomineerd, legendarische foto’s van Terry O’Neill en win het nieuwe boek van Isa Hoes
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 2, nu in de winkel!
Zin
Legendarische foto’s van Terry O’Neill
Wereldsterren in schitterend zwartwit

Het lukte fotograaf Terry O’Neill altijd om wereldsterren op een bijzondere manier voor zijn camera te krijgen. Zo kiekte hij Rod Stewart tussen de paarden en Audrey Hepburn op het strand. Bekijk zijn iconische foto’s, veelal uit de sixties en seventies, in de nieuwe tentoonstelling A tribute to Terry O’Neill in de Eduard Planting Gallery in Amsterdam.

Zin
Wie is jouw heldin?
Laat je stem horen

Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid: een prachtige aanleiding om 75 sterke Nederlandse vrouwen uit die periode te presenteren. Bekijk hier de vrouwen die Zin selecteerde. Wie van hen inspireert jou?

Zin
Wandelingen rond de Tiroolse hoofdstad
Ontdek Innsbruck te voet

De Tiroolse hoofdstad Innsbruck is een belangrijk knooppunt en goed bereikbaar per auto, trein en vliegtuig. Ontdek deze fijne stad met verschillende gratis wandelingen.

Zin
Een interview met Isa Hoes én win haar nieuwe boek
‘Troost kan iedereen wel eens gebruiken, toch?’

Het overlijden van een vriendin, afscheid nemen van een geliefde of het vertrouwen verliezen in jezelf. Verdriet besluipt je op de meest onverwachte momenten. Isa Hoes biedt met haar nieuwe boek Zo heel jij mij verlichting en troost. Wij spraken haar.

Zin
Gebruik jij de pictogrammen op de juiste manier?
Emoji’s. Dit betekenen ze echt

Deze gekleurde karakters worden veelvuldig gebruikt in WhatsApp-berichtjes, Facebook of e-mails. Omdat niet iedereen de symbolen op dezelfde manier interpreteert, kunnen ze tot verwarring leiden.

Zin
Wij spraken Herman Finkers en geven filmkaartjes weg
‘Hoe ouder ik word, hoe minder stressbestendig ik ben’

Hij leeft in geleende tijd, dat gevoel heeft hij wel. Maar er is nog zoveel nieuws dat Herman Finkers (1954) wil ontdekken. De film De beentjes van Sint-Hildegard waarvoor hij schreef en waarin hij speelt is net af. Hij leert nog elke dag bij. Wij spraken hem over humor en stilte, over Twente, de hemel, de liefde en het leven.

Zin
Superaanbieding
Met FietsActief naar de Fiets en Wandelbeurs?

Inspirerende bestemmingen, nieuwe routes en de laatste reisfietsen: je vindt het van 28 februari tot en met 1 maart op de Fiets en Wandelbeurs. Themaland is Duitsland: al jaren een fiets- en wandelwalhalla, met prachtige rivierenroutes en mooie natuurgebieden. Als bezoeker heb je ook gratis toegang tot de E-bike Xperience, een beurs vol e-bikes en testparcoursen. Onze collega’s van FietsActief hebben nu een mooie aanbieding: ontvang twee kaarten voor de Fiets en Wandelbeurs (t.w.v. € 32) bij 1 jaar FietsActief, samen voor € 39,95!

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer