Maak kans op een isolatievoucher     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌
uitschrijven  |  webversie
Natuur & MilieuNieuwsbrief
maart 2023
provincievlaggen

Wat betekent de verkiezingsuitslag voor onze natuur en het klimaat?

Op woensdag 15 maart mochten we weer naar de stembus om niet één, maar twee stemmen uit te brengen. Het was tijd om een nieuw bestuur te kiezen voor de provincies en waterschappen in Nederland. Wat betekent de uitslag van deze verkiezingen voor onze natuur en het klimaat?

kind speelt piano

Kom in actie voor je leefomgeving

Geen idee wat je moet vragen voor je verjaardag of huwelijk? Een actie organiseren is een mooie manier om geld op te halen voor een goed doel. Zo haalt David van 13 jaar geld voor ons op door piano te spelen. Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze projecten? Kom in actie voor Natuur & Milieu!

Start een actie
vliegtuig in de lucht

Kabinet besluit tot invoering van een CO2-plafond per luchthaven

Het kabinet maakte bekend dat het een CO2-plafond voor elke Nederlandse luchthaven gaat invoeren. Een belangrijke mijlpaal! Met het plafond worden namelijk de klimaatdoelen van de luchtvaartsector wettelijk vastgelegd.

Lees het bericht
mijn in Filippijnen

Bottom Line! krijgt bijdrage Nationale Postcode Loterij

Dankzij een gift van de Nationale Postcode Loterij kunnen we aan de slag met Bottom Line. In dit project werken we met Nederlandse en internationale maatschappelijke organisaties aan een succesvolle en eerlijke energietransitie, met zo min mogelijk impact op mens en natuur.

Over het project
warmtepomp op zolder

Feiten en fabels over de warmtepomp

We krijgen regelmatig vragen en komen een hoop onjuiste informatie tegen over de warmtepomp en alternatieven. We lichten daarom acht feiten en fabels over duurzame warmte toe.

Speelgoedauto wordt doorgegeven

Test je kennis over autodelen

Autodelen wordt gezien als alternatief voor het bezit van een eigen auto. Maar weet je waarom autodelen zo’n duurzame oplossing is? Met onze quiz test je je kennis en leer alles over de voordelen van autodelen.

meisje in de tuin

4 tips om je buurt te vergroenen

Dieren die afhankelijk zijn van de natuur zoals de huismus, vleermuizen en bijen, gaan hard achteruit. Met deze tips om je buurt te vergroenen, help je mee om de biodiversiteit te herstellen.

Eddy Zoëy met een voucher in hand

Maak kans op een isolatievoucher

De eerste stap naar gasvrij wonen is isolatie. Je bespaart energie en dus geld. Wil je kans maken op een isolatievoucher t.w.v. € 2.000,-? Meld je aan en wie weet kun jij extra voordelig isoleren.

 
ANBI  Nationale Postcode Loterij  CBF