Dit gaat niet werken, heb je het al aan jezelf verkocht?

2 years ago


Text only:

bekijk de website-versie
Nieuwsbrief over nieuwsbrieven en productlanceringen van Welmoet Babeliowsky
 
Beste John,
Volgende week is het zover: dan komen mijn video-lessen over het succesvol lanceren van je dienst of product online. Wanneer je je diensten lanceert, gaat het verkopen makkelijker en dat wil ik je leren.
Om deze lessen zo goed mogelijk te maken, onderzoek ik tegelijkertijd wat ondernemers als lastig ervaren.
Eén van die problemen die speelt is het product zelf. Want een productlancering valt of staat bij het product dat je aanbiedt.
Je lancering kan nog zo professioneel in elkaar steken, wanneer je aanbod niet passend is, gaat het nooit succesvol worden. Wat je aanbiedt moet dus onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn! En daar ligt ook meteen het grootste vraagstuk, want hoe kom je daarachter? Er zijn hierbij twee grote valkuilen.
1. Je bied het product aan waarvan je zelf vindt dat anderen het hard nodig hebben.
Dit gebeurt natuurlijk met de beste bedoelingen, maar het werkt niet om je mening aan anderen op te leggen, te zenden of de wereld te verbeteren. Je kunt beter het product maken waar de klant om vraagt, (namelijk door te kijken wat zijn problemen zijn en daar een oplossing voor te bieden). Het gaat niet om het oplossen van jouw eigen probleem!
2. Je biedt een product aan waarvan je zelf niet helemaal overtuigd bent. 
Ik merk vaak dat ondernemers twijfels hebben over de waarde van hun dienst. Onzekerheid werkt echter heel belemmerend. Als jij er zelf niet overtuigd van ben, kan je anderen moeilijk overtuigen. Ik stel soms de vraag: zou je zelf je eigen product kopen? En dan zeggen ze 'Nee'. Ik vrees dat dit niet gaat werken! Probeer eerst het product aan jezelf te verkopen.
Volgende week meer hierover in mijn videolessen met uitgebreide tips en informatie over succesvol lanceren. Ik zie er enorm naar uit en hoop je daar te zien!
Met hartelijke groet,
Welmoet Babeliowsky
 
 
Nieuwe datum Autorespond cursus
Op dinsdag 8 december 2015 organiseren we voor de allerlaatste keer de Autorespond cursus waarin je leert hoe je Autorespond kunt inzetten bij de groei van je bedrijf. In het centrum van Amsterdam, samen met andere gedreven ondernemers.  Kijk hier voor informatie en aanmelden.
 
 
Contact over Autorespond
 
Bestel hier de twee whitepapers waarmee je meer informatie over onze diensten kunt krijgen. Stuur een mail naar support@autorespond.nl als je wilt worden teruggebeld over de mogelijkheden.
 
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je klant bent van Autorespond, of omdat je je hebt aangemeld als abonnee, of omdat je bent aangemeld voor een whitepaper of demo van Autorespond.
Voeg mij toe aan je adresboek om er zeker van te zijn dat mijn e-mails altijd in je inbox komen.
Klik hier om je gegevens te wijzigen
www.autorespond.nl | welmoet@autorespond.nl | afmelden voor deze nieuwsbrief
Willemsparkweg 22 | 1071 HE Amsterdam | 020-3080187
 

Autorespond.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018