Meer thuiswerken en makkelijker reizen met het openbaar vervoer. Dat stellen de Nederlandse politieke partijen hun kiezers in het vooruitzicht voor 2021-2025. 
Vastgoedmarkt
Online versie
Dit hebben de partijen in petto voor de kantorenmarkt
Meer thuiswerken en makkelijker reizen met het openbaar vervoer. Dat stellen de Nederlandse politieke partijen hun kiezers in het vooruitzicht voor 2021-2025. 
Lees verder >
Eigen coöperatie voor middenhuur als antwoord op de wooncrisis?
Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is er al enkele decennia voor burgers die samen nieuwbouwwoningen in de koopsfeer willen realiseren. Na een wat weifelende start lijkt vooral in Amsterdam het samen bouwen van huurwoningen steeds gangbaarder te worden.
Lees verder >
Mismatch op woningmarkt is inherent aan vertrouwd volkshuisvestingsbeleid
De jongste rel op de woningmarkt, dit keer over XL-scheefhuurders, bewijst volgens redacteur Wonen Robert Paling vooral dat kerstboom die Den Haag zelf heeft opgetuigd nu eindelijk eens naar zolder moet. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Ambitieus project in Oldenzaal
Om projecten op gang te krijgen, participeert provincie Overijssel actief in stedelijke opgaven. Een goed voorbeeld is Oldenzaal waar op de locatie van een vergeten stadsgracht een ‘groenblauw’ Singelpark wordt ontwikkeld. Waarmee de stad ook nog eens klimaatbestendig wordt.
Run op starterslening om eigen huis toch mogelijk te maken
Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) heeft in de nog niet afgeronde maand januari meer dan twee keer zoveel startersleningen verstrekt dan in dezelfde maand vorig jaar. Ondanks dit steuntje in de rug wordt het kopen van een eigen huis volgens De Hypotheker dit jaar eerder lastiger dan makkel>>
Lees verder >
Teun Jan Spits head of operating management bij Unibail-Rodamco-Westfield
Teun Jan Spits is per 1 januari gestart als head of operating management bij Unibail-Rodamco-Westfield (URW) Nederland.
Lees verder >
Ruim 69.000 nieuwe woningen opgeleverd in 2020
Vorig jaar zijn ruim 69.000 nieuwbouwwoningen opgeleverd. Dat is iets minder dan in 2019, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van nieuwe cijfers. De daling werd al verwacht omdat het aantal vergunningen voor nieuwbouw sinds 2019 is teruggelopen.
Lees verder >
PW
Wil jij de volgende Rising Star worden? Zo doe je mee!
In de rubriek Rising Star stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van vijftien vragen. Wil jij de volgende Rising Star worden? 
Ondermijning in vastgoed
Voorkomen en aanpakken
In 8 verschillende colleges gaan experts en hoogleraren in op de herkenning, aanpak en preventie van ondermijning in de vastgoedketen. Met o.a. colleges over witwassen via vastgoed, fraude, poortwachtersfunctie en WWFT.
toekomstgericht leiderschap
Voor futureproof leaders
Experts en hoogleraren nemen u mee in de competenties die nodig zijn voor futureproof leaders. Daarnaast krijgt u inzicht in real estate trends & future challenges. In zes colleges klaargestoomd voor de uitdagingen van de toekomst.
Lucy Matchett senior duurzaamheidstrateeg bij Cushman & Wakefield
Lucy Matchett is benoemd tot senior duurzaamheidstrateeg in het Real Estate Strategy and Innovation team van de Nederlandse organisatie van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.
Lees verder >
Parfumerieketen Douglas sluit zo’n 500 winkels in Europa
De Duitse parfumerieketen Douglas sluit rond de 500 van zijn circa 2.400 winkels in Europa.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright