Dit is de beste freeware van augustus
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 10 Aug 2017
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Apps & Software De 7 beste freeware-tips van augustus
Geschreven door: Robbin Ooijevaar - 08-Aug 12:47
Freewaremakers zijn meestal enthousiaste computergebruikers die niet programmeren uit winstbejag, maar hun vaardigheden inzetten om iets te verbeteren. Dankzij de gratis programma’s wordt computeren leuker en handiger! We bespreken de 7 beste freeware-tips van augustus.
Lees verder
How To Zo kun je ongewenste software blokkeren in Windows 10
Geschreven door: Chwhynny Overbeeke - 08-Aug 10:15
Als er meerdere mensen van een computer gebruikmaken, of als je de computer van iemand anders onderhoudt, is het vervelend als je steeds allerlei rommel moet opruimen. Hier laten we zien hoe je Windows 10 (Creators Update) kunt dichttimmeren zodat er geen ongewenste software gedownload en geïnstalleerd kan worden.
Lees verder
Partner Bouw zelf een Ferrari onder de game-pc’s
09-Aug 14:37
Om zelf je computer samen te stellen hoef je geen ervaren techneut meer te zijn. Dankzij Cooler Master is zoiets nu voor veel meer mensen weggelegd. Wil je de ultieme game-pc? Lees hier welke producten je nodig hebt.
Lees verder
Overige elektronica Bowers & Wilkins T7 – Hifi juwelenkistje
Geschreven door: Lub Snoek - 09-Aug 07:10
De T7 is de nieuwste bluetooth-speaker van het Britse audiomerk Bowers & Wilkins en belooft goed geluid in een stijlvol en compact jasje. Wij mochten de woonkamer sieren met de Bowers & Wilkins T7 Wireless.
Lees verder
How To Veilig en anoniem zoeken met DuckDuckGo
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal - 09-Aug 15:16
Er is een zoekmachine die geen persoonsgegevens opslaat: DuckDuckGo. Deze uitstekende zoekmachine heeft wel een korte handleiding nodig voordat je kunt vinden wat je zoekt. Maar als je eenmaal de werking van de zoekmachine onder de knie hebt, ben je verlost van Google en z'n extreme datahonger.
Lees verder
Apps & Software 20 superhandige Gmail-tips
Geschreven door: Robbin Ooijevaar - 07-Aug 16:16
Gmail is misschien wel de populairste maildienst van dit moment. De kans is groot dat je zelf al een of meerdere Gmail-adressen hebt, maar maak je er wel optimaal gebruik van? In dit artikel bespreken we 20 superhandige Gmail-tips.
Lees verder
Partner Internet in het hele huis? Meld je aan voor het testpanel!
08-Aug 14:24
Vrijwel nooit is de in de modem-router ingebouwde wifi krachtig genoeg om overal in je huis te kunnen internetten. Je zult dus zelf iets moeten doen om je huis te voorzien van wifi. Wil je ervaren wat de Multiroom WiFi Kit van devolo voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor het testpanel!
Lees verder
Partner Bereid je kind goed voor op school
03-Aug 13:44
Als ouder en tech-goeroe weet je dat het belangrijk is om goed voorbereid met de juiste tech ergens aan te beginnen. Dan is het een goed idee om dat ook voor je kinderen in orde te maken, of ze nu naar school of naar het hoger onderwijs gaan. Met de juiste laptop zijn ze klaar voor het nieuwe schooljaar.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl