Hi you!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Glamour
 

Hi you,

Heb je het al gehoord? Glamour's kakelverse nummer is eindelijk hier! Het nieuwste issue draait volledig om de politiek, want op 17 maart moet er in Nederland weer gestemd worden. Niemand minder dan covergirl Monica Geuze ging in gesprek met demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS): Hugo de Jonge. Naast dat ze hem het hemd van het lijf vroeg, spraken we haar ook over haar kijk op onder andere de politiek, het coronavirus en het moederschap. Verder vind je in deze nieuwsbrief onder andere dé TikTok-hack tegen acne en verklappen we je het geheim om het aanbod op Netflix uit te breiden met 84 extra films en series. Ook leuk: als je het nieuwe nummer online bestelt, ontvang je twee exclusieve Glamour mondkapjes!

Veel liefs,

Glamour

 
 
Glamour
 

Monica Geuze: 'Als je voor mij kiest, komt Zara-Lizzy daar 100 procent bij'

“Glamour sprak Monica Geuze voor het VOTE-issue over de politiek, het coronavirus én haar privé-leven. ‘Op een gegeven moment ontmoetten Robbert en Zara-Lizzy elkaar voor het eerst, en je kunt begrijpen hoe een man daarop reageert, dat is toch iets anders dan een vrouw.’”

 
 
Glamour
 
 
 
Glamour
 

Deze Netflix-hack breidt jouw aanbod uit met 84 extra films en series

“Wist je dat je binnen één minuut je Netflix-aanbod kunt vergroten? Mini handeling, giga winst…”

 
 
Glamour
 

Blarenpleisters tegen puistjes? TikTok is in de ban van deze gekke hack

“Als we TikTok-gebruikers mogen geloven laten ze puistjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar werkt het echt? Laten we eens kijken wat experts zeggen.”

 
 
Glamour
 

Sponsored

Hallo fijne ochtendroutine: vier tips om je dag goed te beginnen

“Een goed begin is het halve werk, toch? Glamour's Anke deelt haar ochtendroutine én de beste tips om je dag goed te beginnen.”